Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve je priznao

Mbappe konačno progovorio o propalom transferu u Real: Otklonio je sve dvojbe

Kylian Mbappe bio je glavna meta madridskog Reala u ovom ljetnom prijelaznom roku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napadač PSG-a Kylian Mbappe bio je glavna zvijezda posljednjih dana ljetnog prijelaznog roka, danima se pisalo o njegovom odlasku u madridski Real, a onda je sve propalo.

Florentino Perez prosipao je žuč, vlasnici PSG-a su se naslađivali, Mbappe je samo strpljivo radio i šutio, a onda je u razgovoru za radijsku postaju RMC Sport sve konačno otkrio.

"Ovog ljeta zatražio sam odlazak iz kluba, jer u tom trenutku nsam htio produžiti ugovor. Želio sam da klub dobije odštetu s kojom bi mogli pronaći kvalitetnu zamjenu", kazao je Mbappe.

Čini se kako je ovim riječima poručio čelnicima PSG-a da je njegov odlazak u Real Madrid neizbježan, kao i to da će otići bez eura odštete, ali ne svojom voljom. Već zato što je na njegovom ostanku inzistirao predsjednik PSG-a, Nasser Al-Khelaifi koji ga nije želio pustiti u Madrid.

Mbappe, koji će u prosincu ove godine napuniti 23 godine, uvjerava kako je svoj zahtjev za transferom poslao dovoljno rano, kako bi klub imao dovoljno vremena da pronađe kvalitetnu zamjenu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider