Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rekordni transfer?

Mbappe odbio produžiti ugovor: PSG ga želi odmah prodati

PSG je spreman prodati Mbappea već ovo ljeto nakon što je igrač u razgovoru sa šeikom Tamimom bin Hamadom obznanio kako ne želi produljiti ugovor.

Kylian Mbappe (Foto: Afp)

Mbappe ima još jednu godinu ugovora koji ga veže s PSG-om i ne želi ga produžiti. Igrač je već najavio kako će odigrati još jednu sezonu u Parizu jer je ondje sretan.

No, stvari su se značajno promijenile nakon posljednjeg sastanka Mbappea i katarskog emira Tamima bin Hamada.

Naime, ako je vjerovati izvorima francuskih medija, Mbappe je odbio produžiti ugovor s PSG-om, što bi značilo da će klub iduće sezone napustiti besplatno. Šeik Tamin bin Hamad to ne želi dopustiti ni pod koju cijenu, stoga je spreman odmah ovo ljeto prodati francusku zvijezdu.

Marko Tolić Marko Tolić napustio Dinamo i otišao izvan Hrvatske, igrat će kvalifikacije za Ligu prvaka divider

Najzainteresiraniji kupac je, naravno, Real Madrid, a cijena kojoj se nadaju u Parizu je 200 milijuna odštete i 50 milijuna isplaćenih u bonusima. Ako dođe do dogovora, bio bi to najveći transfer u povijesti nogometa te bi srušio Neymarov dolazak u PSG za 222 milijuna eura.

Na potezu su sada Florention Perez i uprava Real Madrida. Izvori bliski klubu govorili su kako je Real spreman izdvojiti 120 milijuna eura za Mbappea, ali cijena koju je izvisio PSG dvostruko je veća.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider