Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Barem za sad

Preokret u priči oko Mbappea: “Sretan sam u PSG-u“

Nešto ranije u medijima se proširila vijest kako je Kylian Mbappe na pragu napuštanja PSG-a, ali u cijeloj priči dogodio se zaokret te je sam igrač negirao takve tvrdnje.

Kylian Mbappe (Foto: Afp)

Mega momčad Nassera Al-Khelaifija polako se počela osipati. Dugogodišnji najveći potrošači prvo su izgubili Messija koji je završio svoju europsku avanturu i otišao u Inter Miami. Navijači su već pred kraj sezone priželjkivali i odlazak Neymara, a pogotovo ih je razbjesnilo njegovo lažiranje ozljede kako bi otputovao u Monte Carlo na utrku Formule 1. Brazilac se nakon tog incidenta povezivao sa mnoštvom klubova, ponajviše sa Newcastleom i Manchester Unitedom.

Sergiju Ramosu istekao je ugovor pa je i on besplatno napustio Parižane i već je na pragu potpisivanja sa jednim od klubova Saudijske Arabije, a tamo bi mu se mogao pridružiti suigrač Verratti koji je dugi niz godina neizostavni član veznog reda momčadi.

Mbappe ostaje vjeran klubu, barem za sad

Svim ovim odlascima i potencijalnim izlaznim transferima PSG bi ostao na samo jednoj zvijezdi – Mbappeu. Stoga ne čudi da je sve navijače Parižana šokirala vijest kako će i Mbappe napustiti klub te Grad svjetla zamijeniti prijestolnicom Španjolske.

Vijest je čini se to koja je isprovocirala i samog igrača na reakciju.

“Laži! U isto vrijeme, što je laž veća, lakše prolazi. Već sam rekao da ću nastaviti sljedeću sezonu u PSG-u gdje sam sretan“ izjavio je Mbappe na svom Twitter profilu.

Ovom izjavom Mbappe je barem za sada otklonio mogućnost napuštanja Paris Saint-Germana. Njegov ugovor traje do kraja iduće sezone, a u njemu se krije i klauzula o produljenju na još jednu dodatnu godinu. To produljenje izričito ovisi o igraču i njegovim planovima.

Čini se kako ćemo na posljetku Mbappea gledati barem još jednu godinu u PSG-u, dok bi najvrjedniji igrač svijeta, klub mogao napustiti sljedeće sezone potpuno besplatno.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider