Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rastanak se primakao

Mbappe napušta Pariz: 4 glavna favorita - Juve nudi Ronalda, bivši trener PSG-a otkrio tko mu je najbliži

Sve je izglednije da će Kylian Mbappe idućeg ljeta napustiti PSG…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kylian Mbappe sve je dalje od ostanka u PSG-u, barem tako piše francuski Le Parisien. 

Francuski dnevnik tvrdi da bi Mbappe mogao napustiti Park prinčeva sljedećeg ljeta, a da je Real Madrid najizglednija nova destinacija francuskog zlatnog dečka, kojeg smo na djelu nedavno vidjeli u Zagrebu.

gol expired Raskol u Barci uoči El Clasica: Pique okrenuo leđa Messiju, Koeman prozvao Argentinca divider

Realu ozbiljno konkuriraju još Liverpool, Juventus i Barcelona, no Madriđani imaju najveće šanse. Ljubav je obostrana; Mbappe sanja o Realu još otkako je bio dječak, a Kraljevi su ga već dvaput pokušali dovesti.

Četiri glavna favorita

Prvi put kada je imao 14 godina, kada je posjetio Santiago Bernabeu i susreo se s Cristianom Ronaldom, a drugi put prije tri godine kada je odlazio iz Monaca.

Mbappeov ugovor s PSG-om istječe u ljeto 2022. Kako sad stvari stoje, navodno nije zainteresiran za produljenje. Stoga je logično zaključiti da se PSG ne smije dovesti u poziciju da u zadnju godinu ugovora uđe bez produljenja.

gol expired Ibrahimović uhvaćen kako govori bosanski na terenu: Milan objavio snimku divider

U tom slučaju Parižanima bi znatno bila oslabljena pregovaračka pozicija. Mbappeu bi cijena sigurno padala kako bi se približavao zimski prijelazni rok, kada bi po FIFA-inu pravilniku dobio odriješene ruke za pregovore. Tko zna, na kraju bi možda otišao i besplatno.

Klopp ostavio dobar dojam

La Parisien piše da bi PSG idućeg ljeta mogao dobiti za Mbappea 200 milijuna dolara. Real je najveći favorit, no Mbappeovi koketiraju i s ostalim proscima. Liverpool ima solidne šanse. Jürgen Klopp ostavio je snažan dojam na Mbappea i njegovu obitelj.

Nijemac je posjetio Monako 2017. kako bi se sastao s Mbappeovima i provjerio kako dišu. Redsima ne bi bio problem iskrcati Mbappeu za plaću 21,5 milijuna eura, koliko trenutačno zarađuje u Parizu.

Barca slala zrakoplov

Barcelona je također u igri, posebice će biti ozbiljan izazivač ako Victor Font pobijedi na izborima za novog predsjednika. On je već u nekoliko navrata sugerirao da će krenuti po Mbappea. Francuski dnevnik piše da su Katalonci zadnjeg dana prijelaznog roka 2017. čak poslali zrakoplov u Monako, no na kraju je Mbappe odletio u Pariz.

Colby Covington (Instagram) Ni polugole djevojke nisu zasjenile poruku legendi na majici: Trump je opet oduševljen divider

Juve nudi Ronalda

I Juventus je navodno jako zainteresiran. Prema nekim spekulacijama, Stara dama spremna je investirati ukupno 400 milijuna eura, navodno je pripravna u posao uključiti i Cristiana Ronalda. Dakle, trampa plus keš. Možda bi se ta ponuda svidjela Parižanima.

Međutim, sve su to rezervne opcije, čini se da je Mbappeov glavni cilj Real Madrid.

Emery otkrio gdje je Mbappe želio prijeći

Da Mbappe želi u Real, govori i informacija koju je u intervju za El Partidazo de COPE otkrio Unai Emery, trenutačni trener Villarreala i bivši trener PSG-a.

„Kad sam bio u Parizu, Mbappe je bio vrlo uzbuđen kada mu se otvorila mogućnost prijeći u Real. Nisam ga želio izgubiti pa sam razgovarao s njegovim ocem. U to vrijeme ozbiljno je razmišljao o prelasku u Real, no nije lako napustiti PSG“, kazao je Emery.

Bivši Vatreni prokomentirao galamu na Vidu i označio Modrićeva nasljednika: On preuzima Kovačićevu ulogu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider