FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
napao američku zvijezdu

Ni polugole djevojke nisu zasjenile poruku legendi na majici: Trump je opet oduševljen

UFC zvijezda Colby Covington nastavlja svoje napade na NBA legendu LeBrona Jamesa.

Galerija Colby Covington (Instagram) Colby Covington (Instagram) Colby Covington (Instagram) +2 Colby Covington (Instagram)

Najveći ''trash talker'' u UFC-u, trenutačno možda i veći od Conora McGregora, opet je napao LeBrona Jamesa. Jedan od najboljih boraca srednje kategorije Colby Covington u novoj se poruci na Instagramu još jednom obrušio na najboljeg košarkaša današnjice i jednog od najvećih američkih sportaša u povijesti.

Covington često pažnju javnosti privlači raznoraznim provokacijama, a polugole djevojke na društvenim mrežama samo su dio dekora. Ovaj put u majici Fuck LeBron (Je*** LeBrona) UC borac se obrušio na zvijezda Lakersa nakon osvojenog NBA naslova te ga krivi za lošu gledanost finala.

''Moram čestitati svom prijatelju LeBronu'', obratio se Colby LeBronu zbog najmanje gledanog finala u povijesti, čak 50 % manje gledanom od prošlogodišnjega.

''Želio bih da možeš okriviti pandemiju, ali svima je već zlo od tvog sranja oko socijalne i rasne jednakosti. A dok gledanost NBA-a pada, UFC-ova raste, kao i naši novčanici.''

Iza konstantnih napada Covingtona na LeBrona, kao jedne od najpoznatijih ličnosti koja podržava ''Black Lives Matter'' i slične pokrete, stoji politika. Covington je gorljivi pristaša američkog predsjednika Donalda Trumpa, koji je također često napadao Lebrona, ali i obratno.

Trump je pak oduševljen Covingtonom, koji je možda i najpoznatiji njegov pristaša u američkom sportu te za njega spremno obavlja ovakve provokacije. Neki ga nazivaju i Trumpovim trolom, ali Covington je ušavši u ovakva politička prepucavanja dobio na određenoj popularnosti te ju na sjajan način iskorištava u UFC-u.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider