Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
neće to nikada zaboraviti

Mbappe se prisjetio finala SP-a protiv Hrvatske: "Uvijek mi je u glavi"

Mbappe je gol protiv Hrvatske istaknuo kao poseban.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napadač francuske nogometne reprezentacije i PSG-a Kylian Mbappe rekao je u srijedu u razgovoru za televiziju beIn Sports kako mu je najvažniji gol u karijeri bio protiv Hrvatske u finalu Svjetskog prvenstva 2018. godine.

"Rekao bih kako je najvažniji gol koji sam zabio bio u finalu Svjetskog prvenstva protiv Hrvatske. Teško je izabrati jedan jer se sjećam svih koje sam zabio. No u glavi mi je uvijek onaj najvažniji, a to je gol Hrvatskoj", izjavio je 21-godišnji napadač.

Mbappe je u 65. minuti zabio zadnji gol za Francusku u pobjedi 4:2 nad Hrvatskom u finalu igranom u Moskvi.

gol expired Hrvatski drugoligaši se oglasili, traže pomoć i otkazivanje sezone: "Na aparatima smo" divider

Za Francusku je do sada u 34 utakmice zabio 13 golova, a za PSG je odigrao 120 utakmica i tijekom njih je 90 puta pogodio mrežu.

Rekao je kako nema ritual na utakmicama.

"Ne, nikada ne radim iste stvari. Živim od dana do dana, nikada ne radim ništa isto. Možda posjetim fizioterapeuta, ali ne bih to nazvao ritualom. Ponekad se igram loptom u tunelu svlačionice prije utakmica ili razgovaram sa suigračima, šalim se s njima... Ovisno o utakmici", rekao je.

gol expired Kultni Interov majstor prisjetio se šokantnog gubitka naslova i kobne greške Greška: "Mogao sam ići u Juve..." divider

Najbolji gol koji je vidio, kaže, bio je pogodak Cristiana Ronalda škaricama vrataru Gianluigiju Buffonu u utakmici Lige prvaka između Real Madrida i Juventusa.

"Imao sam prilike igrati s Gigijem pa smo razgovarali o tom golu i kako se osjećao tada. Zbog toga mi je taj gol ostao urezan kao najbolji“, izjavio je Mbappé.

"Cristiano Ronaldo mi se jako sviđa, a tijekom ere u kojoj igraju on i Messi jako uživam. Igrao sam također s Neymarom, koji mi je bio idol kada sam bio mali. No ima još puno igrača kojima se divim“, rekao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider