Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kraljevske ovlasti

Mbappe sastavio listu za odstrel: Potjerat će iz PSG-a trenera i 13 igrača, a među njima i superzvijezdu

Kylian Mbappe dobio je kraljevske ovlasti u PSG-u i već je sastavio crnu listu…

Kylian Mbappe, Neymar, Marquinhos i Lionel Messi (Foto: Afp)

Kylian Mbappe sastavio je crnu listu od 14 ljudi koje ne želi vidjeti u PSG-u sljedeće sezone. To su informacije koje je objavio katalonski dnevnik Mundo Deportivo.

Predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaïfi uvjerio je Mbappea da zaboravi na Real Madrid ponudivši mu uz brdo novca i mogućnost sudjelovanja u kadroviranju. Ubuduće se ništa neće raditi bez Mbappeova pristanka, on će odlučiti čak i o sastavu stožera.

Paul Pogba Pogba koštao Manchester pravo bogatstvo, a donio im apsolutno ništa! divider

Mbappe je dobio kraljevske ovlasti, a Mundo Deportivo tvrdi da je sastavio crnu listu.

Prvi je na listi za odstrel trener Mauricio Pochettino. Nakon što je Leonardov odlazak potvrđen, novi sportski direktor Luis Campos ne računa na argentinskog stručnjaka. Dobit će otkaz i pokupit će lijepu otpremninu, što i nije preveliki problem za pariški klub.

Mbappe sastavio listu za odstrel

Mbappe navodno ne računa ni na Neymara sljedeće sezone. Brazilac ima ugovor do ljeta 2025., ali niti on želi ostati, a niti kluba ga ne želi. Međutim, PSG se neće tako lako riješiti Neymara. On je skupocjen igrač sa stratosferskom plaćom koju će jako teško dobiti bilo gdje drugdje.

Neymar, Lionel Messi i suigrači iz PSG-a Neymar, Lionel Messi i suigrači iz PSG-a (Foto: Afp)

Ako je vjerovati Mundu, s Parka prinčeva odlepršat će još Tilo Kehrer, Julian Draxler, Danilo Pereira, Leandro Paredes, Ander Herrera, Layvin Kurzawa, Mauro Icardi, Pablo Sarabia, Juan Bernat, Idrissa Gueye, Colin Dagba i Sergio Rico.

U svlačionici su bile upečatljive tenzije između Argentinaca i Španjolaca, no sada će se to izbalansirati. Lionel Messi i Sergio Ramos ostat će bez podrške sunarodnjaka.

Mbappeov zahtjev navodno je da većina u svlačionici PSG-a budu domaći igrači. Valjda računa na to da će biti veća kohezija unutar momčad ako se u svlačionici priča uglavnom francuski.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider