Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Misli li Allegri ozbiljno?

Trener Juventusa otkrio svog nasljednika: "Dolazi onaj iz Manchestera"

Je li trener Juventusa Max Allegri najavio svoj odlazak iz Juventusa ili je prihvatio "ludilo" od špekulacija i samo dodatno zakuhao stvari oko dolaska Guardiole u Torino?

Massimiliano Allegri (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prema pisanju lokalnih talijanskih novina Sport Legnano, trener Juventusa Max Allegri najavio je odlazak iz kluba, te čak i potvrdio da na njegovo mjesto dolazi trener Manchestera!

Allegri je uveličao ceremoniju otvaranja restorana, prilikom čega ga je jedan od navijača upitao "tko će biti idući trener Juventusa?".

Allegri se nije suzdržavao i odmah odgovorio.

"Onaj iz Manchestera."

Nije želio specificirati kojeg Manchestera, ali nekako sumnjamo da je riječ o Solskjaeru iz Manchester Uniteda.

E, sad... Je li Allegri bio ljutit saznanjem da je Juventus zaista sve dogovorio s Guardiolom i da je on na izlaznim vratima ili je samo odlučio nastaviti s ludilom koje traje oko Juventusa i Guardiole već četvrti dan zaredom.

Podsjetimo, prije četiri dana je krenula priča da Guardiola napušta Manchester City i preuzima Juventus, te se čak pojavio i datum kada će torinski klub objaviti taj transfer. Međutim, Guardiola je još prije tjedan dana rekao da ostaje i da ne ide nigdje još dvije godine koliko mu traje ugovor.

Je li se nešto promijenilo od prošlog petka do ovih dana, vidjet ćemo u nadolazećim tjednima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider