Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
histerija se ne stišava

Ludilo oko Guardiole u Juventusu traje i treći dan: Koliko ima istine u svemu?

U talijanskim medijima priča o dolasku Pepa Guardiole u Juventus ne prestaje.

Pep Guardiola (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Na kladionicama je glavni favorit za novog trenera Juventusa s koeficijentom 1,50 ni više ni manje nego aktualni trener Manchester Cityja Pep Guardiola. Rezultat je to prave histerije koja vlada zbog te glasine u Italiji već treći dan u nizu.

Najdalje je danas otišla novinska agencija AGI, koja donosi navodne detalje ugovora Guardiole u Juventusu. On će navodno potpisati na četiri godine za godišnju plaću od 24 milijuna eura. Prema toj agenciji, Guardiola će staviti potpis na ugovor 4. lipnja, a desetak dana kasnije bit će upriličeno svečano potpisivanje. Mediji su odmah iskopali kako su baš tog dana obustavljeni posjeti u muzeju Juvea te ture po stadionu.

Nije bio u Milanu, nego u Abu Dhabiju

Podsjetimo, sve je počelo u utorak kada je Guardiola navodno održao sastanak s čelnicima torinskog kluba u Milanu. No na kraju se to pokazalo kao dezinformacija jer je Katalonac u to vrijeme bio u Abu Dhabiju. Sve su još prije dva dana demantirali neki ljudi bliski Pepu, ali glasine traju već i treći dan.

''Ne idem u Juventus i Italiju. Imam još dvije godine ugovora i ne odlazim. Zadovoljan sam ovdje i sljedeće godine bit ću trener Cityja'', rekao je još prošlog petka sam Guardiola kada su ga pitali vidi li se kao Allegrijev nasljednik.

U međuvremenu se pojavila informacija o tome da mu City želi podebljati ugovor, što su neki protumačili tako da možda ipak razmišlja o odlasku.

Što se tiče Juventusa, on bi, naravno, kao i većina klubova na svijetu, da im novi trener bude Guardiola, ali ta je priča, barem zasad, daleko od nekog ''završenog posla''.

Sarri, Mourinho, Pochettino, Conte i Inzaghi, svi su oni debelo iza Guardiole na kladionicama, ali ipak u realnosti mnogo bliže klupi Stare dame. Ili će se dogoditi spektakularni prelazak koji će potresti europski nogomet, što bi dolazak Guardiole u Juve sigurno bio.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider