Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakva majstorija

Icardi u derbiju pogodio gredu s centra u četvrtoj sekundi, Napoli šokiran u sudačkoj nadoknadi

Nevjerojatan potez Maura Icardija na startu utakmice protiv Napolija.

Mauro Icardi (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon što smo na utakmici engleskog Liga kupa između Arsenala i Tottenhama vidjeli kako ne treba izvoditi početni udarac na utakmici, na derbiju Serie A između Intera i Napolija vidjeli smo nešto sasvim drukčije.

Mauro Icardi izveo je početni udarac tako što je s opalio s centra po golu i pogodio gredu! Lopti je trebalo par sekundi da pređe tih 50-ak metara i u četvrtoj je sekundi utakmice udarila u gornji dio vrata mladog 21-godišnjeg Talijana Alexa Mereta koji je umalo dobio gol karijere.

Pobjeda Intera u sudačkoj nadoknadi

Mereta je nakon toga izdržao 90 minuta, a onda je Lautaro Martinez donio pobjedu Interu pogotkom u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Akciju za pogodak započeo je hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović koji je poslao preciznu loptu do Keitea Baldea na lijevo krilo, a Baldeov ubačaj Lautaro je uspio poslati u mrežu.

Brozović je odigrao čitavu utakmicu za Inter, Ivan Perišić je igrao za "crno-plave" do 74. minute, dok je Šime Vrsaljko ostao na klupi pobjedničkog sastava, baš kao i Marko Rog kod poraženog Napolija.

Napoli je susret završio s dva igrača manje jer su isključeni Koulibaly u 82. i Insigne u petoj minuti nadoknade.

Tom se rezultatu razveselio i Interov najveći rival Juventus koji je povećao prednost ispred drugoplasiranog Napolija iako je odigrao samo 2:2 kod Atalante. Juve sada ima čak devet bodova ispred Napolitanaca.

Italija podijeljena nakon nepriznatog gola u Rimu: Videotehnologija kaže – nije gol! Patrik Schick (Foto: AFP) Gol ili ne? Gol ili ne? Gol ili ne?

Ronaldo i Mandžukić spasili Juventus s igračem manje: Nevjerojatni niz i dalje traje Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Mario Mandžukić (Foto: AFP) +1 Duvan Zapata i Alejando Gomez (Foto: AFP)

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider