Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
velika gazdarica

Ako slome nju, slomit će i njega: Ona je najveća prepreka velikom transferu Reala

Real Madrid sljedećeg ljeta jednostavno mora pronaći veliku napadačku zvijezdu.

Galerija Wanda Nara (Instagram) Mauro Icardi i Wanda Nara (Instagram)

Kako god ova sezona završila, uspješno ili neuspješno, Real će na ljeto dovesti jedno veliko pojačanje u napadu. Nakon loših rezultata u prvenstvu čak su i mediji skloni aktualnom španjolskom i europskom prvaku jasno poručili čelnicima kako je ljetos napravljeno nekoliko grešaka.

Real je ostao na jednom napadaču, Karimu Benzemi, koji poput suigrača Ronalda ove sezone zabija skoro pa samo u Ligi prvaka, a to je daleko od zadovoljavajućeg za nivo Real Madrida. Francuza su mediji već tjerali iz Madrida nekoliko puta, ali sve je preživio zahvaljujući prvenstveno naslovima u Ligi prvaka koji su dva puta (osim ove godine) u posljednjoj utakmici spašavali sezonu od katastrofe.

Madriđani već dugo traže ''bijelu devetku''. Prvo je na meti dugo vremena bio Robert Lewandowski koji je nekoliko puta sam izrazio želju za dolaskom na Santiago Bernabeu. No nije lako slomiti Bayern, čak i ako ste Real.

Prošle sezone zabljesnuo je mladi Nijemac Timo Werner. I njega su neki španjolski mediji gurali prema Madridu, no sve se manje spominje kao rješenje za budućnost. Engleska superzvijezda Harry Kane također se povlačio po naslovnicama i sigurno još uvijek figurira kao potencijalni novi ''galacticos''.

Kylian Mbappe  velika je želja Florentina Pereza. Sam je govorio kako je navijač Reala, ali se na kraju vratio u rodni Pariz, gdje su katarski šeici okupili napadački ''Dream team''.

Posljednja u nizu navodnih meta Reala, prema pisanju prvenstveno madridskih sportskih listova, nalazi se u Milanu. Već se neko vrijeme vrti ime Maura Icardija, kapetana Intera i uz Ciru Immobilea najboljeg strijelca Serie A. Icardi je zabio 15 pogodaka u 14 kola i iza Cavanija je drugi napadač Europe u poretku za Zlatnu kopačku koju je za prošlu sezonu osvojio Lionel Messi.

Corriere della Sera piše kako je odštetna klauzula u njegovu ugovoru 110 milijuna eura. U Madridu se smiju takvoj cijeni, ali Inter nema baš nikakvog razloga zašto bi svog najboljeg igrača i vođu dao za manji novac.

Icardi je nedavno izjavio da ako poziv iz Madrida stigne, on neće podići slušalicu. Odan je Interu u potpunosti, no život piše čudne priče. A jedan je od takvih života onaj Icardijev koji je prije ove čudesne forme posljednjih sezona najpoznatiji bio po vezi i preotimanju supruge bivšeg suigrača Maxija Lopeza.

Fatalna Wanda Nara danas je jedna od ključnih figura u Interu, reći će zlobnici, jer ova atraktivna Argentinka i majka petero djece (troje s Lopezom, dvoje s Icardijem) kontrolira karijeru svoga dragog. Ako Realovi pregovarači uspiju slomiti nju, napadač Intera igrat će od sljedećeg ljeta u bijelom dresu.

No pregovori s Wandom neće biti lagan posao. Milano je njihov dom i samo bi ih neka basnoslovna ponuda mogla odvući prema Španjolskoj. Mbappe, Kane ili Icardi, u Realu znaju da će na ljeto morati pasti novi rekord.

 

 

 

Modo vacaciones

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

 

 

Atardecer ibiza@mauroicardi

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

 

 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider