Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zamjena je već stigla

Legenda napustila Tudorov stožer nakon samo sedam dana, poznat razlog iznenadnog odlaska

Hari Vukas stiže kao zamjena za Maura Camoranesija u stručni stožer Igora Tudora.

Diletta Leotta i Mauro Camoranesi (Foto: Afp)

Nakon samo sedam dana legendarni nogometaš Mauro Camoranesi napustio je stručni stožer Igora Tudora, novog trenera Olympique Marseillea.

Na prošlotjednoj konferenciji za novinare Camoranesi je predstavljen kao prvi pomoćnik hrvatskog stručnjaka, ali vrlo brzo je došlo do promjene na klupi. To je poprilično iznenadilo francusku sportsku javnost, a naročito onu koja strastveno prati Marseille na dnevnoj razini.

No nema govora o svađi ili sukobu, već je Camoranesi uskočio kao prijelazno rješenje do dolaska Harija Vukasa koji je nedavno preuzeo mjesto izbornika hrvatske nogometne reprezentacije do 19 godina.

gol expired Novi neugodan udarac za Hajduk: Uoči početka HNL-a otpao i drugi igrač iz prvih 11! divider

Budući da nije bilo posve sigurno hoće li se Vukas uspjeti izvući iz ugovorne obveze s Hrvatskim nogometnim savezom, Tudor je pozvao Camoranesija u stožer.

Vukas je naposljetku uspio raskinuti suradnju sa Savezom i priključio se Tudoru u Francuskoj, dok će Camoranesi natrag u Italiju, u potragu za novim angažmanom.

Njega odviše i ne zanima uloga pomoćnika, već prvog trenera koju je za sada obnašao na klupi slovenskih prvoligaša, Tabora iz Sežane i Maribora, ali i argentinskog velikana Tigrea.

A sad je vrijeme za novi izazov...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider