Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jako bi volio to

Sarri izrazio želju za potpisom Kovačića: ''Želim pokušati s njim, na toj poziciji imamo probleme''

Menadžer Chelseaja Maurizio Sarri izrazio je želju za otkupom Matea Kovačića. 24-godišnji hrvatski reprezentativac stigao je na Stamford Bridge u posudbi do kraja sezone, ali talijanski stručnjak želio bi ga za stalno.

Mateo Kovačić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Kovačić je upisao 28 nastupa i dvije asistencije u Premierligi te ukupno 42 utakmice u svim natjecanjima. A Sarri ističe kako mu treba netko poput njega.

''Nadam se da će Kovačić sljedeće sezone godine biti na Stamford Bridgeu. Želim pokušati s njim'', rekao je Sarri novinarima te nastavio:

''Naravno, on je trenutno na posudbi, ali jako bih volio da ostane s nama. Vi dobro znate da na toj poziciji imamo neke probleme jer imamo samo Jorginha. Po mom mišljenju, Kovačić bi mogao postati jako dobar centralni vezni. Naravno, on nije defenzivni vezni, ali kao što znate, na toj poziciji preferiram tehnički dobro potkovanog igrača.''

Hrvatski veznjak teško da će dobiti bolju priliku u Realu, pogotovo ako Zidane već ima jasno posloženu igračku križaljku, odnosno na koga to računa i koga bi volio dovesti. Međutim, Mateo će svakako bolje kotirati na Stamfordu.

''U posljednjoj utakmici Jorginho je imao 161 dodir s loptom. Dakle, za nas je vrlo važno imati veliku kvalitetu na toj poziciji. Ne veliku kvalitetu za zadnje dodavanje, već veliku kvalitetu u smislu pomicanja lopte'', zaključio je Sarri.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider