Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
očekuje rušenje rekorda

CR7 postaje CR9: Sarri "prekinuo" godišnji odmor Cristiana Ronalda

Trener Juventusa Maurizio Sarri posjetio je Cristiana Ronalda na godišnjem odmoru kako bi s njim licem u lice popričao o njegovoj novoj ulozi u nadolazećoj sezoni.

Cristiano Ronaldo na godišnjem odmoru (Screenshot Instagram)

Novi trener Juventusa Maurizio Sarri nakratko je prekinuo godišnji odmor ponajboljeg nogometaša svijeta Cristiana Ronalda kako bi mu licem u lice objasnio što očekuje od njega u novoj sezoni.

Sarri je zajedno sa sportskim direktorom Juventusa Fabiom Paraticijem posjetio Ronalda na Azurnoj obali, gdje se Portugalac nakon osvajanja Lige nacija s reprezentacijom odmara sa svojom obitelji. 

Talijanski stručnjak navodno je otkrio Cristianu da od njega u novoj sezoni očekuje da igra na poziciji centralne špice i lažne devetke, kao što su to bili Dries Mertens i Eden Hazard u Napoliju odnosno Chelseaju. 

Želja Sarrija je da Ronaldo bude daleko efikasniji od 28 golova koje je postigao u svojoj prvi sezoni u Juventusu (u svim natjecanjima), te da obori rekord Gonzala Higuaina, koji je u jednoj sezoni Serie A postigao rekordnih 36 pogodaka. 

Na predstavljanju novinarima Sarri je otkrio da će sustav igre prilagoditi profilu igrača s kojima će raspolagati, krenuvši od Cristiana Ronalda, MVP-ja momčadi kako ga je nazvao. 

Prvu pripremnu utakmicu Juventus igra ravno za mjesec dana na International Champions Cupu, a suparnik će mu biti Tottenham. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider