Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"bolno je, ali što ćemo?"

Trener Tottenhama potvrdio crne slutnje: "Čini se da je za Kanea sezona gotova"

Trener Tottenhama vjeruje da je sezona za Harryja Kanea, njegovog najboljeg igrača, završena.

Pochettino u razgovoru s \"krvnikom\" Delphom (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Trener Tottenhama Mauricio Pochettino otkrio je nakon velike pobjede protiv Manchester Cityja u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka da je sezona za njegovog najboljeg napadača vjerojatno završena.

"Bojim se da je sezona za njega gotova. Nadamo se da se može oporaviti što je prije moguće, ali ne izgleda dobro. Ako pogledate snimku vidjet ćete da je jako uganuo gležanj, moguće čak da je ozlijedio i ligamente. Bolno je to sve za nas, ali što možemo?", rekao je Pochettino, koji je odmah nakon izlaska svog napadača otišao u svlačionicu vidjeti kako je.

Podsjetimo, Kane je ozljedu zaradio u 56. minuti, kada je na njegov gležanj nasrnuo Fabian Delph. Kane se pridigao tek uz pomoć fizioterapeuta i odmah je na jednoj nozi napustio travnjak.

Ako se obistine crne slutnje trenera Pochettina, Tottenham će biti u velikim problemima do kraja sezone. Osim za trofej Lige prvaka Spursi se bore i za mjesto koje dogodine vodi u najelitnije klupsko natjecanje, a trenutno drže posljednju - četvrtu poziciju.

Pred Spursima je još šest utakmica do kraja sezone u Premierligi, u kojima iz očekuju dva izuzetno neugodna gostovanja kod Manchester Cityja i Bournemoutha. Ni domaći susreti neće biti laganica, s obzirom da na White Hart Lane dolaze Everton, West Ham i Brighton, a jedini laganiji suparnik je već sada drugoligaš Huddersfield.

Firmino i Keita slave pogodak (Foto: AFP) Liverpoolu se žuri u novo finale Lige prvaka: Na krilima Firmina lakoćom pao Porto! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider