Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odmah napustio travnjak

Tottenham u velikim problemima: Grozan start Delpha možda zaključio sezonu za Kanea

Harry Kane pretrpio je težu ozljedu gležnja nakon neopreznog starta Fabiana Delpha.

Ozljeda Harryja Kanea (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Katastrofa za Tottenham dogodila se u 56. minuti prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka, u kojoj su Spursi ugostili Manchester City. Najbolji igrač momčadi Harry Kane napustio je travnjak nakon groznog starta Fabiana Delpha na njegov lijevi gležanj.

Engleski napadač se ubrzo pridigao i krenuo na jednoj nozi prema tunelu koji vodi prema svlačionici. U pomoć su mu priskočili fizioterapeuti, koji su ga, svaki sa po jedne strane, pridržavali.

Po njegovoj reakciji može se zaključiti da je riječ o ozbiljnijoj ozljedi, što će u završnici sezone biti jako težak udarac za Tottenham. Kane će gotovo sigurno propustiti gostovanje kod Cityja u uzvratnoj utakmici Lige prvaka, koja je na rasporedu idući tjedan.

U domaćem prvenstvu Tottenham se grčevito bori za poziciju koja dogodine vodi u Ligu prvaka, te trenutno drži četvrto mjesto, posljednje koje osigurava nastup u Ligi prvaka. Do kraja prvenstva još ima šest utakmica, a neigranje Kanea značilo bi da Spursi nemaju pomoć trećeg najboljeg strijelca lige sa 17 pogodaka.

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Simfonija za uši navijača Juventusa: "Cristiano Ronaldo će zaigrati od prve minute" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider