Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Bode u oči' jedan podatak

Čovjek je penicilin za Real Madrid: Opet ih je sredio, a zastrašujuća statistika sve govori

PSG je pobijedio Real Madrid s 1:0 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Kraljevski klub još može biti zadovoljan rezultatom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sve do četvrtke minute sudačke nadoknade Real Madrid je imao pozitivan rezultat na gostovanju kod PSG-a u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Tada je na scenu stupio Kylian Mbappe i donio Parižanima prednost koja je ne samo zaslužena nego je, sudeći prema svemu što smo vidjeli tijekom sinoćnjih 90 minuta, trebala i morala biti i izraženija od tog jednog pogotka.

PSG izdominirao Real

Dominacija PSG-a bila je strašna, gotovo da ne postoji statistički segment u kojem francuski predstavnici nisu bili superiorni Kraljevskom klubu. Posjed lopte, u postocima, 57:43 za PSG, korneri 7:1, broj udaraca prema vratima 21:3.

Posebno 'bode u oči' podatak da Real nije uputio niti jedan udarac u okvir gola (PSG je to učinio u osam navrata).

PSG je zbilja izgledao odlično, za što mnogi najveće zasluge pripisuju Mauriciju Pochettinu. Argentinski stručnjak ponovno se pokazao kao penicilin za Real Madrid, jer u svojoj trećoj utakmici koju je u Ligi prvaka vodio protiv Kraljevskog kluba ponovno je iz te bitke izašao neporažen.

Prije pet godina, kao trener Tottenhama, u Madridu je protiv Reala odigrao 1:1 dok je u Londonu njegova tadašnja momčad slavila s 3:1.

Ovog utorka je potpisao novi trijumf, a vidjet ćemo kako će proći 9. ožujka u novom posjetu Santiago Bernabeuu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider