Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tvrde talijani

Trebao je u Dinamo, a onda čuo da ga Hajduk želi: Danas je hit, traži ga pet klubova

Talijanski Tuttomercato otkriva da Matu Antunovića želi čak pet klubova.

Mate Antunović (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Hajdukov junior Mate Antunović skrenuo je pozornost na sebe brojnih europskih klubova.

Antunović ove sezone igra sjajno u juniorskoj Ligi prvaka, majstorski je zabio protiv Manchester Cityja za četvrtfinale.

Mladi 19-godišnji hajdukovac navodno je na meti čak pet klubova: Udinese ga najviše želi, a o njemu su se raspitali PSV, AZ, Standard Liège i Young Boys.

Sve je to objavio poznati talijanski portal Tuttomercato.

Zvao ga i Dinamo

Mladi centarfor 2018. godine je potpisao za Hajduk, a u isto vrijeme ga je htio i Dinamo, no odlučio je matični Jadran iz Ploča zamijeniti Splitom i Hajdukom.

Antunović je rođen u Metkoviću, a s obitelji danas živi u Splitu i nije pogriješio s odabirom kluba. S juniorima igra četvrtfinale Lige prvaka protiv Dortmunda i uskoro bi mogao napraviti transfer u neku od najjačih europskih liga.

Čeka debi u Hajduku

Još dok je igrao u Jadranu zapazio ga je Nino Bule i pozvao ga na turnir s Dinamom, a Hajduku ga je predložio Ante Bašić.

Mate Antunović Mate Antunović (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Čim je Antunović čuo za interes Splićana, zaustavio je mogućnost odlaska u Dinamo, poslušao je svoje srce i obukao bijeli dres.

Antunović živi za Hajduk, no još čeka debi za seniore Bijelih, tamo mu je malo jača konkurencija u vidu Nikole Kalinića i Jana Mlakara, no sigurno će uskoro debitirati i za prvu momčad. Još ako odlično odigra protiv Dortmunda, onda su mu vrata još otvorenija.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider