Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
radikalan potez

Kovačić započeo s bojkotom u Real Madridu: Želi da mu se omogući odlazak iz kluba!

Mateo Kovačić odlučio se za radikalan potez u svom nastojanju da napusti Real Madrid.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mateo Kovačić počeo je s "bojkotom u Real Madridu"! Tako barem prenosi madridski dnevni list Marca, koji tvrdi da je hrvatski reprezentativac do daljnjega odlučio ne trenirati.

"Obznanio je da nema namjeru trenirati dok se ne riješi njegova nogometna budućnost. Igrač je jutros stigao u trening centar Valdebebas i nakon razgovora s ljudima iz kluba odlučio ne priključiti se treningu", prenosi Marca.

Kovačić je već tri puta tražio Real da mu omogući napuštanje Kraljevskog kluba, no šefovi, na čelu s Florentinom Perezom mu to ne žele omogućiti. Kova je čak i razgovarao s novim trenerom Lopeteguijem, no ni on navodno nije imao razumijevanja za želje našeg reprezentativca.

Kovačić se ovog ponedjeljka trebao priključiti treninzima Reala, no čini se da će njegov prvi trening nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji ipak morati još malo pričekati.

Neki vjeruju da je moguće da istu stvar napravi i Luka Modrić, kojeg se u posljednjih nekoliko tjedana povezuje s odlaskom u milanski Inter. U slučaju da mu Real zatvori vrata izlaska iz kluba, Modrić bi kao i 2012. godine u Tottenhamu mogao bojkotirati treninge, dok mu tadašnji predsjednik Daniel Levy nije omogućio transfer u Real.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider