Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
svi na dobitku

Gotovo je, Real je popustio: Mateo Kovačić odlazi u Englesku, ali Real ne odustaje od njega

Mateo Kovačić na korak je do odlaska u englesku Premierligu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mateo Kovačić u više je navrata poručio čelnicima Reala da u novoj sezoni ne planira sjediti na klupi te da želi otići iz Kraljevskog kluba. 

Real ga nije htio pustiti, zbog čega je hrvatski reprezentativac, prema pisanju španjolskih medija, nakon povratka u Španjolsku odlučio bojkotirati treninge Kraljevskog kluba.

Čini se da je Real popustio: prema pisanju španjolske Marce, lista bliska Realu, Kovačić je blizu odlaska na posudbu u londonski Chelsea. Posao bi trebao biti i službeno potvrđen tijekom dana.

Ovaj je posao dobitak za sve strane: Chelsea će dobiti veliko pojačanje, Kovačić će otići, ali će ostati igrač Reala. Kraljevski klub vidi Kovačića kao projekt za budućnost i ne želi ga se trajno riješiti.

Odlazak u Chelsea mogao bi biti odličan potez za Kovačića, koji je htio napustiti Real kako bi u drugoj sredini dobio dovoljno prilika za dokazivanje. Londonske Plavce preuzeo je Maurizio Sarri, talijanski trener poznat po ofenzivnom nogometu, u čijem su sustavu mnogi igrači ''procvjetali''. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider