Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izbačen iz igrice

Nove šokantne optužbe za zvijezdu Manchester Uniteda: Pritvor produljen, klub ga suspendirao

Mason Greenwood suočen je s teškim optužbama za silovanje i prijetnje smrću, a Manchester United ga je suspendirao…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Stižu nove šokantne informacije o slučaju Masona Greenwooda. Ionako teška situacija dodatno se pogoršala za mladu zvijezdu Manchester Uniteda.

Engleski nogometaš, koji je proveo treći dan u zatvoru, suočava se s novim optužbama nakon što je osumnjičen za seksualni napad i prijetnje smrću, koje se pridružuju onima za napad i silovanje, a koje je podnijela njegova djevojka Harriet Robson.

gol expired Rakitić najavio dvoboj s Dinamom: "Moramo ih eliminirati iz Europske lige" divider

Kako su potvrdile engleske novine The Sun, policija je dobila više vremena za ispitivanje uhićenog nogometaša, što je potvrđeno u priopćenju vlasti:

"Osumnjičenik je priveden u nedjelju (30. siječnja) u poslijepodnevnim satima nakon uočenih fotografija i videa na društvenim mrežama, a koje je objavila žena i u kojima izvještava o slučajevima fizičkog nasilja. Optuženik se nastavlja ispitivati nakon produljenja koje je odobrio sudac."

Greenwood optužen i za prijetnje smrću

Greenwoda je uhitila engleska policija nakon što je optužen za silovanje i seksualni napad na svoju djevojku Harriet Robson, pošto je ona na Instagram postavila nekoliko fotografija, koje je kasnije izbrisala, a na kojima su se mogle vidjeti krv i modrice koje su vjerojatno nastale zbog fizičkog napada engleskog nogometaša.

Nove optužbe protiv Masona Greenwooda naišle su na brz i snažan odgovor Manchester Uniteda, koji je potvrdio svoj čvrst stav u vezi s cijelim slučajem.

gol expired Cro Cop slavio udarcima koji su danas zabranjeni: UFC objavio snimku iz Pridea divider

Klub s Old Trafforda već je obavijestio javnost da je suspendirao igrača, a sada je potvrdio taj stav uvjeravajući da Greenwood neće trenirati i igrati s Crvenim vragovima dok se ne razjasni cijela situacija.

Izbačen iz videoigre

"Manchester United ponavlja svoju snažnu osudu nasilja bilo koje vrste. Kao što je ranije objavljeno, Mason Greenwood neće trenirati ili igrati za klub do daljnjega", stoji u klupskoj izjavi.

Greenwood se suočava s osudama engleske javnosti i navijača, a napuštaju ga i sponzori.

To govori potez tvrtke EA, koja je odlučila ukloniti ime Masona Greenwooda iz igre FIFA 22, najpopularnije nogometne videoigre na svijetu. To je učinjeno putem ažuriranja baze podataka za sve platforme, uključujući Xbox, PlayStation i PC, koje su Greenwoodovo uključivanje u igru učinile nedostupnim.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider