Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pišu Englezi

Ne žele da im se ponovi Modrić: Arsenal šalje ponudu za Dinamovog wunderkinda?

Talentirani nogometaš Dinama Martin Baturina je na meti Arsenala.

Martin Baturina (Foto: Damir Krajac/Cropix)

Ime Martina Baturine je odavno podcrtano u bilježnicama europskih skauta, a iz Londona sada stižu informacije da je Arsenal zainterisiran za talentiranog nogometaša Dinama.

Ako se može vjerovati Online Gooneru, koji se pak poziva na izvore iz kluba, trener londonskog diva Mikel Arteta je "zagriženi obožavatelj mladog Hrvata" i vidi ga kao "sjajnu zamjenu za Granita Xhaku".

Već neko vrijeme Topnici prate Baturinu, za kojeg pišu, da je imao impresivnu partiju u visokoj pobjedi protiv Hajduka (4:0) na Maksimiru. Podsjetimo tada je upisao asistenciju, ali i zatresao splitsku mrežu.

Mario Vušković FOTO Vuškovića odavno nismo vidjeli u ovakvom izdanju: Ovo mu je izvuklo osmijeh na lice divider

Arteta s hrvatskim nogometašem želi unijeti dozu mladosti i svježine u središnji red Topnika u kojem je pak nekolicina prekaljenih nogometaša. Oni su sve bliže 30-im godinama i valja voditi računa o budućnosti kluba.

Samo ove sezone Baturina je upisao 39 nastupa u svim natjecanjima, i to s učinkom od pet golova i sedam asistencija:

"Njegova vizija, dodavanja i elegantna poigravanja u završnoj trećini donijela su mu usporedbe sa zvijezdom Real Madrida, Lukom Modrićem"; pišu Englezi pa dodaju da Topnici ne žele propustit ovu priliku.

Kada su već ostali bez Modrića, koji je iz Dinama otišao u Tottenham, ne žele ostati bez Baturine za kojeg bi Modri mogli tražiti odštetu od 15 milijuna funti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider