Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: USKORO UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare
Nogomet
puno kritika

Livaja sasvim otvoreno: "Odigrali smo katastrofa utakmicu, ako ćemo ovako u Europi, onda će biti teško"

Hajduk je slavio 2:0, ali igrao daleko ispod razine koja se traži od Bijelih.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je u trećem kolu SuperSport Prv HNL pobijedio Varaždin 2:0. Bijeli su u gostima slavili na krilima Marka Livaje koji je zabio dva gola.

Livaja je skoro pa i sam igrao protiv neugodnih Varaždinaca koji su odigrali puno bolje od Hajduka, no nisu uspjeli zabiti, najprije zbog golmana Sentića koji je imao osam obrana i najbolju ocjenu na terenu (9.0).

Nakon utakmice pred kameru je stao Marko Livaja i odlučio kritizirati igru Hajduka, koja nije bajna, sve to samo par dana prije Vitorije na Poljudu.

gol expired VIDEO Livajin show u Varaždinu! Prvo stao na loptu pa zabio kroz noge, a onda izveo još jednu majstoriju divider

''Moramo biti zadovoljni s tri boda. Mislim da smo odigrali katastrofalnu utakmicu, ali imali smo dosta sreće i odličnog Sentića, kojemu čestitam jer je stvarno odlično branio. Drago mi je zbog njega i što Hajduk ima dobrog golmana za budućnost'', rekao je Livaja pa dodao:

''Imali smo u proteklom periodu mini-pripreme, dvije prijateljske utakmice. Na treninzima je bila dosta drugačija priča nego danas u Varaždinu. Danas smo jako puno griješili, budemo li ovako igrali protiv Guimaraesa, bit će jako, jako teško.

Dobro je što smo uzeli tri boda s katastrofalnom igrom. Sigurno možemo dosta bolje. Nisu oni Benfica ili Porto, ali imaju kvalitetu, što su pokazali protiv Puskasa. Mislim da ćemo biti bolji u četvrtak pred našom publikom i nadamo se pobjedi'', završio je najbolji igrač Hajduka.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider