Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nada za navijače

Marko Livaja progovorio o ostanku u Hajduku i klauzuli koju ima u ugovoru s AEK-om

Navijači silno žele da ostane na Poljudu, čak su na društvenim mrežama molili klub da otvori račun kako bi oni plaćali Livaju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je ove zime ostvario dobar prijelazni rok. Na Poljud su stigla dokazana imena, Marko Livaja, Lovre Kalinić, Marco Fossati i Alexander Kačaniklić.

Navijače Hajduka najviše je iznenadio dolazak Marka Livaje. Hrvatski napadač je u najboljim igračkim godinama, a odlučio se na dolazak u HNL iako je pregovarao i s drugim klubovima.

Livaja je u prvim nastupima pokazao da posjeduje kvalitetu iznad HNL-a, ali potpisao je samo do lipnja ove godine i njegova budućnost na Poljudu je neizvjesna.

Navijači silno žele da ostane na Poljudu, čak su na društvenim mrežama molili klub da otvori račun kako bi oni plaćali Livaju…

gol expired Šokantno: Bivši nogometaš Real Madrida priznao posjedovanje dječje pornografije divider

U najnovijem intervjuu Livaja je konačno progovorio o ostanku u voljenom dresu i dao naslutiti da će i iduće sezone ostati u klubu. Ako Hajduk želi rezultat, njegov ostanak je ključan.

Jasno je da ti Hajduk ne može dati ni približan ugovor koliko možeš dobiti negdje u inozemstvu. Je li ključ tvog mogućeg ostanka kakvu će momčad Hajduk složiti za iduću sezonu?

''To je jedno od pitanja. Ne pričamo još toliko otvoreno o tome tko će doći, a tko otići. Imamo u idućih mjesec dana još šest bitnih utakmica. Dovoljno je vremena do prijelaznog roka za dovršiti to pitanje. Nadam se da ćemo dočekati publiku.

Navijači su nam bitni. Bez njih nije isto. Nadam se da će se gledatelji što prije vratiti na tribine. Ako ih dočekam, znači da ću ostati.'', rekao je napadač Bijelih za Dalmatinski portal.

gol expired Talijanski velikan želi kupiti Marija Vuškovića iz Hajduka i igrača iz Engleske? divider

Je li istina da si u Grčkoj potpisao klauzulu da se u iduće dvije sezone ne možeš vratiti u AEK-ove rivale?

''Istina je, ima klauzula da ne mogu u najveće AEK-ove rivale.''

Kada si se vraćao u Hajduk nezaobilazna tema je bila i reprezentacija. Ima li kakvog kontakta?

''Zasad nema, ali radim. Na izborniku je ako me treba i misli da mogu pomoći. Normalno da bih volio zaigrati za reprezentaciju.''

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider