Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Junak Bilih

Marko Livaja: "Imat ćemo o čemu pričati ovaj tjedan vezano za ovih posljednjih pola sata"

U pobjedi Hajduka protiv Šibenika Marko Livaja ugradio je gol i dvije asistencije.

Marko Livaja (Foto: Niksa Stipanicev/Cropix)

Nogometaši Hajduka imali su vrlo ugodnu situaciju do 0:3 protiv Šibenika na Šubićevcu, ali u završnici su pali i zamalo ispustili ugodno vodstvo.

Najbolji igrač Bilih Marko Livaja bio je načet ozljedom, ali svejedno je zaigrao, dva gola namjestio i jedan zabio za pobjedu u dalmatinskom derbiju.

Šibenik je uspio do konca utakmice smanjiti na 3:2, ali više od toga nije uspio.

"Kontrolirali smo utakmicu 60 minuta i onda nam se opet dogodio taj period, koji nam se zna događati u posljednje dvije sezone, gdje totalno padnemo, stanemo u svojih 16 metara i dopustimo Šibeniku da se vrati."

Igor Pajač Cirkus na kraju susreta na Šubićevcu, domaćini tražili 11-erac, Pajač se pogubio: Je li Šibenik oštećen za najstrožu kaznu? divider

"Ali na kraju je najbitnije da smo osvojili tri boda i smanjili zaostatak za Dinamom. Svakako ćemo imati čemu pričati sljedeći tjedan dana vezano za ovih posljednjih pola sata što smo odigrali", rekao je Livaja, a prenosi Hajduk.hr.

Livaja je komentirao ozljedu koju je dobio igrajući za reprezentaciju protiv Walesa.

"Dobio sam taj udarac u utakmici za reprezentaciju, nisam trenirao cijeli tjedan, tek sam u petak napravio taj lagani trening. Osjećam i dalje bol, ali navikao sam već na to, tako da nema nikakvih problema", podvukao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider