Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sporna situacija

Cirkus na kraju susreta na Šubićevcu, domaćini tražili 11-erac, Pajač se pogubio: Je li Šibenik oštećen za najstrožu kaznu?

Igrala se 95. minuta utakmice kada je Mesa pao u kaznenom prostoru Hajduka.

Igor Pajač (Foto: Niksa Stipanicev/Cropix)

Hajduk je slavio 3:2 na gostovanju u Šibeniku u sklopu 27. kola SuperSport HNL-a i time se približio na sedam bodova Dinamu.

Rally u Karlovcu VIDEO Oktanska ludnica u Karlovcu: Za volanom bračni par, bivši golman Cityja, Sandi i analitičar Lucky Puncha divider

Bijeli su na krilima Marka Livaje imali ugodih 0:3 u 60. minuti susreta, izgledalo je sve gotovo, Šibenik je izgledao kao da se predao, ali ne zadugo.


Hajdukov igrač na posudbi u Šibeniku, Ivan Dolček, majstorijom smanjuje na 1:3 u 64. minuti susreta, nastavlja Šibenik svoj pritisak te je urodio plodom još jednom u 90. minuti kada Kvržić smanjuje na samo gol razlike i unosi potpunu nervozu u redove Splićana.

Ivan Krstanović Najstariji golgeter lige otkrio tajnu svoje dugovječnosti: "Još nisam odlučio hoću li se umiroviti na kraju sezone" divider

Šibenčani su nanjušili krv i krenuli po bod, punili su gostujući kazneni prostor u sudačkoj nadoknadi u nadi da će zalutati neki metak u mrežu Lučića, nije se to dogodilo, ali u 95. minuti je došlo do duela Mese i Lovrecsicsa u kaznenom prostoru.

Mesa je odigrao dupli pas i ušao u kazneni prostor gdje ga je Mađar dočekao i oborio na travnjak, kontakta je bilo, sudac Pajač je bio blizu. Domaćini su tražili najstrožu kaznu, a Pajač se pogubio na kraju susreta, pokazao je rukom prema lopti, ali lopta se nalazila u liniji s bijelom točkom pa je dio igrača i veliki dio navijača mislio da je sudio penal. Pajač nije to mislio, nego je htio označiti da se igra nastavi dalje.

 

Nedugo zatim, javila se i VAR soba, vijećanje nije trajalo predugo, igra se nastavila, ali opet čudna odluka, Pajač označava kraj utakmice u trenutku kada se domaći igrač priprema za ubačaj u kazeneni prostor. Pajač se potpuno pogubio i krenuo opet razgovarati s VAR sobom, možda oko penala, možda oko nečega trećeg, ali odlučio je brže-bolje označiti kraj utakmice i završiti agoniju.

Što vi kažete, je li Šibenik zaista oštećen za 11-erac ili intenzitet kontakta nije bio dovoljan da Pajač pokaže na bijelu točku?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider