Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Zvjezdana ekipa

VIDEO Oktanska ludnica u Karlovcu: Za volanom bračni par, bivši golman Cityja, Sandi i analitičar Lucky Puncha

U Karlovcu će se voziti reli, i to na cesteama oko grada na četiri rijeke, Karlovca. Prvi ovosezonski brzinci uvertira su za ono što slijedi za tri tjedna - utrke Svjetskog prvenstva na Croatia Rallyju.

Travanj u hrvatskoj već je tradicionalno rezerviran za reli. no prije onog pravog, Croatia Rallyja, koji nam kreće za tri tjedna, na rasporedu je Quattro River Rally u Karlovcu, pa idemo vidjeti kako ide organizacija."

Drugo po redu izdanje relija na četiri rijeke istinski ljubitelji oktanskog sporta ne propuštaju ni pod razno.

WRC Croatia Thierry Neuville WRC Croatia Rally 2023: Raspored, etape, karte i lokacije divider

"Nema bolje subote, nego miris oktana, malo doći vidjeti Karlovac i baš nam je drago šta smo ovako proveli subotu", kaže Alenka iz Čakovca.

"Stvarno su lijepe lokacije, sport je super, auti super, za pogledat uvijek, volimo vožnju, aute", kaže zagrepčanin Bernard.

Supružnici za volanom, Sandi i Pokrajac

Staze u okolici Karlovca poslužit će kao idealna uvertira za WRC Croatia Rally. Na brzincima će se okušati i Marko, i to uz suvozačicu Sandu, ujedno i suprugu.

"Ovo je živi dokaz da treba slušat suprugu u životu. doma vam daje upute pretpostavljam, u autu? - ma nee,, ovo je jedino mjesto gdje ju slušam. hehehe se vi slažete s tim? - moram se složit, al kad kamera ode, onda je druga stvar", pričaju bračni partneri Marko i Sanda, inače vozač i suvozačica.

WRC Croatia Rally Pripreme za svjetski spektakl u Hrvatskoj u punom su jeku: "Mnogi benefiti za ekonomiju i sport" divider

A kako se tek slaže ova, kako sami sebe nazivaju, šlager-combat posada?

"Uspjeh je ne izletjeti van, ne razbit auto... i obuzdati Igora ako netko trubi iza…,“ priča Sandi Cenov, popularni pjevač, a sad natjecatelj za svog suvozača, bivšeg sportaša i MMA analitičara Nove TV Igora Pokrajca.

Pa ako si uspio obuzdat se toliko dugo uz Vladu u Lucky punchu...

"Ma tamo se suzdržavam, ipak je to nacionalna televizija, ne smijem."

Bivši golman Cityja

Šalu na stranu, stigli su u Karlovac ovog vikenda i veliki igrači. Među njima i Gus Greensmith, zvijezda WRC-a, i pazite sad, ujedno i bivši vratar Manchester Cityja.

"Da sam bio dobar vratar, sad bih već zaradio novaca i novaca. Ali, na kraju sam se ipak zasitio nogometa, jedno vrijeme sam išao u Cityjevu akademiju i odlučio da se ne želim više baviti nogometom, počeo sam voziti karting, i eto me."

Prvi reli sezone opravdao je očekivanja. Karlovac je ovih dana živnuo, a što će tek biti za 20 dana, kada nas na Croatia rallyju čeka više od pola milijuna posjetitelja. S nestrpljenjem jedva čekamo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider