Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Suza suzu goni

Livaja bacio dres navijačima, jednog mališana oduševio, drugog bacio u očaj

Hajduk se protiv Villarreala oprostio od Konferencijske lige, a Marko Livaja pokušao je utješiti najmlađe navijače. Jednog je uspio, ali ne možeš sve.

Galerija Marko Livaja Marko Livaja Marko Livaja +2 Marko Livaja

Nogometaši Hajduka drugim porazom od Villarreala oprostili su se od Europe za ovu sezonu, ali poljudske tribine nisu zakazale. Ponovo su stvorile fantastičnu atmosferu na slavnom splitskom stadionu, a Torcida nije prestala bodriti svoje miljenike ni kad je utakmica završila.

Svi Hajdukovi nogometaši ostali su aplauzom zahvaliti za podršku, a prvo ime Bilih, Marko Livaja odlučio im je zahvaliti bacanjem dresa u publiku. Prišao je istočnoj tribini i bacio ga navijačima, a vrijedna uspomena pala je u ruke jednom dječaku.

gol expired Valdas Dambrauskas: "Dali smo sve za ovu publiku, ovakav mentalitet trebamo svaku utakmicu" divider

Marko, javi se da probamo ispraviti ovu nepravdu

Mališan je, jasno, bio oduševljen svojom lovinom i lice mu se ozarilo, ali jedan mali navijač nije bio te sreće. Stajao je samo nekoliko koraka dalje od sretnika koji je dobio dres i vrijedna memorabilija promašila ga je za dlaku. Njegovu razočaranju nije bilo kraja, a kako su njegovi usput poraženi, nije mogao suzbiti suze.

Livaja nije mogao vidjeti cijelu situaciju, ali da je znao za ovaj rasplet, vjerojatno bi se vratio u svlačionicu po još jedan dres i odnio ga uplakanom mališanu. Možda nije sve izgubljeno i možda gol.hr može pomoći.

Nogometaši Villarreala Torcida oduševila čak i igrače Villarreala: Trojac rezervista zapljeskao Hajdukovim navijačima divider

Marko, ako vidiš ovaj članak i poruku, odnosno ako si voljan ostati bez još jednog svog dresa, javi nam se i pokušat ćemo organizirati da i uplakani mališan dobije svoj primjerak.

Hoće li Dinamo posrnuti zbog šest jesenskih utakmica više od Hajduka?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider