Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjajna atmosfera

Torcida oduševila čak i igrače Villarreala: Trojac rezervista zapljeskao Hajdukovim navijačima

Trojica nogometaša Villarreala čekala su da se isprazni poljudski travnjak kako bi odradili rastrčavanje poslije utakmice s Hajdukom, ali nisu mogli odoljeti da ne zaplješću navijačima Bilih.

Nogometaši Villarreala (Foto: GOL.hr)

Nogometaši Hajduka hrabro su se oprostili od Europe ove sezone. Iako su u dvije utakmice s Villarrealom pokazali dosta, Španjolci su ipak bili prejaki i s dvije uvjerljive pobjede plasirali se u skupine Konferencijske lige.

gol expired VIDEO Pogledajte kako je rasprodani Poljud dočekao igrače Villarreala divider

Bijelima ostaje utjeha da se nisu osramotili i da im njihova vjerna Torcida nije ništa zamjerila. Najvjerniji navijači Hajduka bili su glasno raspjevani od početka do kraja i stvorili su doista fantastičan ugođaj na Poljudu, a njihova izvedba u svih 90 minuta plus sudačku nadoknadu nije stala ni poslije zadnjeg sučeva zvižduka.

Tri igrača Villarreala zapljeskala Torcidi

Naprotiv, Torcida je pljeskala još glasnije svojim miljenicima, koji su ostali na bisu i vraćali aplauz svojim navijačima. Navijači Bilih nisu samo oduševili svoje ljubimce, nego i njihove suparnike.

Korteo Torcide VIDEO Vatrena atmosfera na ulicama Splita, pogledajte korteo Torcide divider

Španjolske momčadi imaju običaj poslije utakmice poslati igrače koji nisu igrali na rastrčavanje, a trojica koje je Unai Emery poslao na dodatni trening promatrali su emotivne scene s tribina dok su čekali da se poljudski travnjak isprazni, oduševili su se poljudskom publikom i zapljeskali im.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider