Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije se nametnuo

Napustio je Hajduk i otišao u Dinamo: Kod Čačića nema mjesta, pa se seli u drugu ligu?

Marko Brkljača uskoro bi trebao otići na posudbu u drugu ligu.

Galerija Marko Brkljača

Marko Brkljača u srpnju prošle godine digao je veliku prašinu na relaciji Split – Zagreb. Mladi 18-godišnji nogometaš napustio je Hajduk i potpisao za Dinamo.

Na Poljudu nisu pristali na potraživanja, koja su bila veća od ostalih najboljih juniora, pa novi ugovor nije potpisan. Dinamo je to spremno dočekao te doveo Brkljaču na Maksimir.

Brkljača je rođen 2004. godine u Zadru, a karijeru je kao dijete započeo u klubu NK Velebit Benkovac. Nakon toga stigao je u redove Hajduka, gdje je uz svoj nogometni razvoj tijekom nekoliko godina prošle sezone kao član juniorske momčadi nastupao u Ligi prvaka mladih. Brkljača je kontinuirano i član mlađih uzrasta reprezentacije Hrvatske.

Dinamo ga šalje na kaljenje u drugu ligu?

Prema pisanju Sportskih novosti, Ante Čačić ne vidi još Brkljaču u prvoj momčadi Dinama, pa bi mogao uskoro napustiti Modre i otići na posudbu.

Srećom za njega, ne mora mijenjati stan jer su opcije Rudeš, Jarun i Dubrava, zagrebački klubovi iz drugog ranga hrvatskog nogometa.

Hajduk tužio oca Brkljaču

Nakon cijele sage, koja je trajala mjesecima, Oliver Brkljača dao je intervju trojici novinara u Zagrebu. U razgovoru je pričao o ciframa i detaljima navodnog ugovora koji je Hajduk nudio njegovu sinu.

Marko Capan Hajdukovo bjelovarsko blago: Ukrali su ga ispred Dinama i Juventusa divider

Spomenuti intervju odjeknuo je u javnosti, a Hajduk je reagirao na svojim službenim stranicama.

Hajduk je odlučio tužiti Olivera Brkljaču zbog ''štete uzrokovane njegovim izjavama''.

Splitski klub navodno traži 100 tisuća kuna odštete od Olivera Brkljače i objavu presude na stranicama portala kojima je dao izjave. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider