Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Degutantne optužbe''

Hajduk reagirao priopćenjem na izjave oca Marka Brkljače i najavio tužbu

Priopćenje Hajduka nakon izjava Olivera Brkljače prenosimo u cijelosti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Otac bivšeg Hajdukovog juniora Marka Brkljače, Oliver okupio je odabrane medije te im dao veliki intervju u kojem je žestoko napao čelnike Hajduka, predvođene predsjednikom uprave Lukšom Jakobušićem.

Podsjetimo, otac Marka Brkljače nije se uspio dogovoriti s Hajdukom oko ugovora kojeg je 18-godišnji nogometaš trebao potpisati s klubom. Na kraju je iznio tzv. prljavo rublje kada je njegov sin stigao u Zagreb gdje je potpisao ugovor s najvećim rivalom Dinamom.

Oliver Brkljača žestoko je optužio čelnike splitskog kluba, a Hajduk se ubrzo nakon toga oglasio priopćenjem te najavio poduzimanje pravnih koraka što najčešće znači tužba.

''Na dan završetka pregovora s igračem Markom Brkljačom i njegovim zastupnicima jasno smo i transparentno iskomunicirali razloge zbog kojih nije došlo do dogovora između dvije strane.

Degutantne optužbe koje je njegov otac Oliver Brkljača iznio u dijelu medija nemaju nikakve veze s istinom, HNK Hajduk ne funkcionira na takav način te ih sa zgražanjem odbacujemo.

Zbog svega izrečenog, prisiljeni smo pokrenuti odgovarajuće pravne postupke u svrhu zaštitite prava i integriteta Kluba, kao i institucije predsjednika te sportskog direktora Kluba'', stoji u priopćenju.

Što je sve rekao na račun čelnika Hajduka, možete pogledati ovdje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider