Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Progovorio i o reprezentaciji

Pašalić za Dnevnik Nove TV: Otkrio čime ih je Dinamo iznenadio i što očekuje u uzvratu

Hrvatski reprezentativni veznjak razgovarao je s reporterom Dnevnika Nove TV Milanom Stjeljom uoči sljedećeg izazova - utakmice Lige prvaka protiv Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slavni talijanski list Gazzetta dello Sport proglasio je Marija Pašalića najboljim igračem Atalante u susretu s Juventusom. Naš reprezentativac razgovarao je s reporterom Dnevnik Nove TV Milanom Stjeljom uoči sljedećeg izazova – susreta s Dinamom u Ligi prvaka.

Koliko možete biti zadovoljni, Juventus je pobijedio nekoliko dana prije važne utakmice s Dinamom?

"Prije svega veliki pozdrav i dobrodošli u Bergamo. Slaba je utjeha ta ocjena, izgubili smo utakmicu, mislim nezasluženo. Bili smo kvalitetnija momčad i dominirali do tog njihovog prvog gola, koji je došao sretno i spretno. Na kraju su oni na individualnu kvalitetu došli do tri boda."

"Dinamo je dominirao i zasluženo odnio pobjedu"

I Pašalić je imao dobru šansu, ali Szczesny je obranio.

"Je, super je obranio, treba mu čestitati."

gol expired Hrvatska kombinacija za slavlje: Vlašić fantastično zabio pobjednički gol za CSKA divider

Prošla su dva mjeseca od prve utakmice i visoke pobjede Dinama na Maksimiru (4:0), ima li u redovima Atalante sportske želje za osvetom?

"Želimo se pokazati u boljem svjetlu nego u prvoj utakmici, nije to naša prava slika. Dinamo je zasluženo odnio pobjedu i dominirao u svakom segmentu igre. Nema se tu puno što reći."

"Dinamo nas je iznenadio našim oružjem"

Je li Atalanta favorit u utorak?

"Vidjet ćemo, ne može se baš reći nakon prve utakmice. Mi smo znali da Dinamo ima kvalitetu, ekipa koja igra Ligu prvaka ne može se slučajno naći u grupnoj fazi. Dinamo je jako dobro pripremio utakmicu i iznenadio nas našim oružjem, visokim presingom kojim mi dominiramo u Italiji."

gol expired Kakva utakmica: Mlade snage Man Utd-a kreirale ludi preokret, pa ostali bez pobjede u 90. minuti divider

U Atalanti imate status standardnog prvotimca, zabili ste gol Man Cityju za prvi povijesni bod Atalante u Ligi prvaka. Proglašeni ste igračem utakmice.

"Nije mi teško jer nisam u naslovnim ulogama u reprezentaciji, drago mi je da sam uopće tu"

"Drago mi je što sam se na neki način uspio upisati u klupsku povijest. Uvijek govorim da trebam kontinuitet, to sam našao u Atalanti, prvi put u zadnjih pet-šest godina karijere."

gol expired Legenda koja je Mandži dala nadimak za GOL.hr: ''Znate priču kad je Ronaldo izgubio pa su mu se svi smijali? divider

U reprezentaciji vlada velika gužva u sredini, teško se izboriti za mjesto.

"Nije mi teško jer nisam u naslovnim ulogama, teško se probiti u prvih 11. Stvarno imamo fenomenalan vezni red, igrače koji su glavni igrači u najvećim europskim klubovima. Unutra sam, drago mi je uopće što mogu trenirati s njima. Uvjeren sam da će moje vrijeme doći."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider