Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dok svira radio...

VIDEO Mario Pašalić nastavlja igrati u sjajnoj formi: Zabio za vodstvo Atalante

Mario Pašalić ponovo je strijelac za Atalantu.

Mario Pašalić (Foto: Profimedia)

 

Uvjerljivu su pobjedu upisali nogometaši Atalante u posljednjem subotnjem susretu 25. kola talijanske Serie A, na domaćem terenu u Bergamu su svladali Sassuolo 3-0.

 

Atalanta je povela u 22. minuti, a strijelac je bio Mario Pašalić. Hrvatski reprezentativac je najbolje reagirao kod odbijene lopte te je iz blizine pogodio za 1-0. Bio je to Pašalićev četvrti ligaški pogodak ove sezone.

Robert Lewandowski Lewandowski u 97. zabio za pobjedu Barcelone divider

Sassuolo je mogao izjednačiti u nadoknadi prvog dijela, ali Pinamonti nije realizirao jedanaesterac, dok je kazna za goste uslijedila u 58. minuti kada je Koopmeiners povećao na 2-0. Sve je zaključeno golom Bakkera u 75. minuti.

Pašalić je odigrao cijelu utakmicu u pobjedničkom sastavu. Atalanta je i dalje visoko, na četvrtom mjestu ljestvice, a Sassuolo u opasnoj zoni, na 18. mjestu.

Mislav Karoglan Karoglan o ozljedi Žapera: "Prognoze nisu dobre, žao mi je igrača koji moraju igrati u Kranjčevićevoj" divider

Četvrtu prvenstvenu utakmicu u nizu Juventus je ostao bez pobjede, klub iz Torina je u 25. kolu talijanske Serie A gostovao kod Verone gdje je odigrao 2-2.

U posljednje četiri ligaške utakmice Juventus je upisao dva remija i dva poraza te je potpuno izgubio korak s vodećim Interom koji mu sada bježi za devet bodova. Ujedno Inter ima i utakmicu manje.

Mihael Žaper Ukleta Kranjčevićeva! Žaper se ponovo ozlijedio na istom travnjaku, gotovo na istom busenu kao Kalinić divider

Na ovom gostovanju Juventus je dva puta morao stizati zaostatak. Gol za 1-0 Verone dao je Folorunsho u 11. minuti, a za 2-1 Noslin u 52. minuti. Juventus su u igru vraćali Vlahović, koji je u 28. minuti realizirao jedanaesterac za 1-1 te Rabiot, koji je u 55. pogodio za konačnih 2-2.

Juventus je imao nekoliko dobrih prilika za preokret i pobjedu 3-2, ali su sve ostale neiskorištene. Najbolju je imao Chiesa kada je fantastično reagirao vratar Verone Montipo i nogom obranio udarac.

Marko Livaja Livaja probio blok Rudeša na startu drugog dijela, Dajaku u sudačkoj nadoknadi potvrdio pobjedu divider

U prvom subotnjem ogledu 25. kola nije bilo pobjednika, aktualni prvak Napoli i Genoa su odigrali 1-1. Napoli može biti zadovoljan takvim ishodom jer je gubio 0-1 sve do 90. minute. Početkom drugog poluvremena Danac Frendrup je postigao pogodak za goste koji ipak nisu sačuvali minimalnu prednost i velika tri boda.

Napadi Napolija na kraju su se isplatili u 90. minuti, a strijelac za 1-1 bio je Ngonge, igrač kojeg je klub iz Napulja doveo tijekom ovog siječnja. Za goste je u udarnoj momčadi bio Milan Badelj te je zamijenjen u 90. minuti.

Topuria vs. Volkanovski UFC ima novog prvaka perolake kategorije: Topuria strašnim nokautom ugasio velikog Volkanovskog! divider

Domaće ovosezonske brojke Napolija i dalje nisu dobre u Serie A, ostvario je aktualni talijanski prvak dosad pet pobjeda, tri remija i četiri poraza. Napoli je trenutačno deveti, a Genoa na 11. mjestu ljestvice.

Nedjeljni parovi ovog kola su Lazio - Bologna, Empoli - Fiorentina, Udinese - Cagliari, Frosinone - Roma i Monza - Milan.

Serie A, 25. kolo:

Atalanta - Sassuolo 3-0 (Pašalić 22, Koopmeiners 58, Bakker 75)

Verona - Juventus 2-2 (Folorunsho 11, Noslin 52 / Vlahović 28-11m, Rabiot 55)

Napoli - Genoa 1-1 (Ngonge 90 / Frendrup 47)

 

Pogledajte ga OVDJE.

Tablica Serie A:

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider