Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NOVA TEŠKA OZLJEDA

Karoglan o ozljedi Žapera: "Prognoze nisu dobre, žao mi je igrača koji moraju igrati u Kranjčevićevoj"

Trener Hajduka Mislav Karoglan komentirao je pobjedu protiv Rudeša.

Mislav Karoglan (Foto: Bozo Vukicevic/Cropix)

Nogometaši Hajduka pobijedili su Rudeš 2:0 u 23. kolu Supersport HNL-a, ali i ostali bez Mihaela Žapera, koji je ozlijedio desno koljeno.

"Zaslužena pobjeda, igrali smo u prvom poluvremenu doista dobro, ali dobro ušli i u drugo poluvrijeme. Neke šanse nismo iskoristili, na kraju zabili taj drugi gol,“ rekao je trener Bijelih Mislav Karoglan pa odmah komentirao Žapera.

"Ne želim biti prorok, ali prognoze nisu dobre. Na tom se dijelu terena ozlijedio i Lovre Kalinić. Neću komentirati travnjak, ali žao mi je svih igrača koji na njemu moraju igrati.“

Mihael Žaper Ukleta Kranjčevićeva! Žaper se ponovo ozlijedio na istom travnjaku, gotovo na istom busenu kao Kalinić divider

Zašto ste tako emotivno proslavili Dajakuov gol?

"Trebali smo utakmicu riješiti puno, puno ranije. Uvijek emotivno slavim golove, meni je svaka utakmica jednako važna. Krenemo li uspoređivati utakmice s Rudešom, ovdje smo bili puno bolji nego doma. Nevjerojatno je što smo sve promašili, uzeći u obzir realizacijske vještine naših igrača. Promašene prilike se u nogometu lako naplate.

Je li vas netko posebno oduševio?

"Jako sam zadovoljan s Pukštasom. Imao je poništeni gol, energetski je bio na vrhunskoj razini. U fazi obrane je bio discipliniran.

Marko Livaja Livaja probio blok Rudeša na startu drugog dijela, Dajaku u sudačkoj nadoknadi potvrdio pobjedu divider

Brekalo?

"Atipično je krilo, dosta voli te prodore u sredinu. Prva mu je utakmica s Livajom, bitno je da si ne ulaze u prostor. Izuzetno sam zadovoljan, ali to sam od njega i očekivao.“

Hrgovićev dojam?

"Jako dobar, jako pozitivan. Danas smo imali tri igrača iz akademije. Moraš se boriti za titulu, ali i razvijati talente. Jako mi je drago zbog njega.

Bruno Bogojević Rijeka ubacila poker Lokomotivi i učvrstila se na vrhu Supersport HNL-a divider

Opterećuje li vas to što morate gurati igrače iz akademije?

"Pa ja sam i došao iz akademije, obožavam mlade igrače. U prvom sam mandatu gurnuo Pukštasa, trener iza mene je također davao šansu mladima. Nije baš lako pobjeđivati s mladim igračima u postavi, zato imamo Solin“, podvukao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider