Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
mario na odlasku

Mandžukić do kraja mjeseca napušta Juventus? Ili čeka veljaču i postaje rival Zlatanu!

Mario Mandžukić mogao bi već u roku od dva tjedna napustiti redove Juventusa i otići na Bliski istok.

Mario Mandžukić na izlaznim vratima Juventusa (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Mario Mandžukić mogao bi do kraja rujna napustiti redove Juventusa, a postoji i mogućnost da se njegov odlazak dogodi sa sedmim danom veljače 2020. godine. Prema pisanju nekoliko izvora, Mandžukić ima dvije ozbiljne ponude na stolu - jednu iz Katara, a drugu iz SAD-a.

Trenutačno drugoplasirana momčad katarske Stars lige Al Gharafa zainteresirana je za dovođenje bivšeg hrvatskog reprezentativca, koji je ispao iz svih kombinacija u momčadi Juventusa otkako je njegovu klupu ovog ljeta sjeo Maurizio Sarri.

Al Gharafa ima velike ambicije ove sezone, a to je pokazala i dovođenjem Sofianea Hannija za 3,5 milijuna eura, što je najskuplji ovoljetni transfer u katarskoj ligi.

Zlatan Ibrahimović (Foto: AFP) Neuništivi Ibrahimović postigao hat-trick u visokoj pobjedi 7:2 i poveo Galaxy prema doigravanju divider

Osim ponude iz Katara, ugledni talijanski novinar Gianluca Di Marzio piše da je za Mandžukića zainteresirana i najbolja momčad regularnog dijela MLS lige - Los Angeles FC. Riječ je o klubu koji vodi Bob Bradley i u kojem igra najbolji strijelac MLS-a Carlos Vela.

Kada bi se klubovi dogovorili, Mandžukić bi već sada otišao u Los Angeles, ali samo kako bi trenirao sa svojom novom momčadi. Prijelazni rok u SAD-u otvara se 7. veljače iduće godine i tek bi tada taj transfer bio službeno završen.

U tri nastupa Juventusa ove sezone Mario Mandžukić nije dobio ni minute od Sarrija, a za posljednji dvoboj (gostovanje kod Fiorentine) nije bio čak ni pozvan. To je još jedan jasan znak da za srebrnog napadača s posljednjeg Svjetskog prvenstva i strijelca u tom finalu nema mjesta u momčadi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider