Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
oštri pogledi

Uvalio pobjednički pogodak, ali i lakat: Mandžukić udario Vrsaljka, pa pokušao zavarati suca

Hrvatski nogometaš Mario Mandžukić uvalio je pobjednički pogodak Interu, ali i lakat u vrat bivšem suigraču iz reprezentacije - Šimi Vrsaljku.

Mandžukić udara Vrsaljka u vrat (Screenshot)

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić riješio je talijanski derbi između Juventusa i Intera jedinim pogotkom u 66. minuti utakmice. Osim bivšeg reprezentativca, talijanski derbi imao je na travnjaku i tri aktualna, sva tri u redovima Intera.

Marcelo Brozović, Ivan Perišić i Šime Vrsaljko odigrali su svih 90 minuta utakmice, a s potonjim je Mario Mandžukić imao i jednu "situaciju". Nakon jedne ispucane lopte u polovicu Intera na nju su u skoku išli Mandžukić i Vrsaljko.

Super Mario je, kao što to obično zna napraviti, visoko podigao lakat i udario u vrat Vrsaljka, nakon čega su obojica pala na travnjak. Vrsaljko se primio za vrat, a Mario za glavu. U ponovljenoj snimci se vidi da Šime nije ni taknuo Marija, koji je očito pokušao kod suca ublažiti udarac laktom.

U konačnici, nijedan od njih dvojice nije nagrađen kartonom, a na kraju utakmice su se obojica izgrlili i nasmijali. Sve je to bilo u žaru borbe za boje svog kluba.

Nezapamćeno ekstremno rivalstvo staro je 105 godina: Igračima pale kuće za izdaju Navijači Boce i Rivera (Foto: AFP) Navijači Boce i Rivera (Foto: AFP) Navijači Boce i Rivera (Foto: AFP) +6 Navijači Boce i Rivera (Foto: AFP)  

"Pravi" Ronaldo progovorio o usporedbama s Cristianom, komentirao i Modrićevu Zlatnu loptu Ronaldo (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo i Luka Modrića (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) +3 Luis Nazario de Lima Ronaldo (Foto: AFP)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider