Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Desetkovani Varaždin

Kovačević najavio gostovanje na Poljudu: ''Hajduk je uvijek u vrhu hrvatskog nogometa, Livaju ćemo morati duplirati''

Trener Varaždina najavio je gostovanje na Poljudu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk i Varaždin sastaju se u 12. kolu SuperSport HNL-a na Poljudu u subotu u 19:05, a trener Varaždina Mario Kovačević najavio je teško gostovanje.

Hit momčad lige dolazi u Split oslabljena, Tonio Teklić dobio je treći žuti karton te mora pauzirati utakmicu, a znamo da su varaždinsku svlačionicu pokosile ozljede na početku sezone.

Mađarski navijači i srpska policija Invazija navijača na Beograd: Nastao kolaps na granici, čekalo se četiri sata divider

"Ne govorim o onima kojih nema kako bismo kukali i tražili alibije, već kako bi javnost znala zbog čega ih neće biti na subotnjem susretu, a neće ih biti puno. Bit će teško, ali i mene zanima kako će ekipa reagirati.

Kada se ozlijedio Postonjski razmišljali smo kako ćemo bez njega pa smo ipak napravili dobra rezultat, a poslije smo ostali bez Ba, koji se odmah po dolasku pokazao pojačanjem.

Siguran sam da će igrači koji će zamijeniti Teklića dati sve od sebe, iako će nam sigurno nedostajati jer igra u velikoj formi. Imamo široki roster igrača, što me veseli i zaigrat će oni koji su do sada igrali manje. Siguran sam da jedva čekaju nastup i da se žele dokazati. Bez obzira na sve veselim se utakmici na Poljudu.''

gol expired Dejan Stanković ima novi klub: Slavni srpski nogometaš sjeo na klupu u Serie A divider

Kako zaigrati protiv Hajduka?

''Hajduk je uvijek u vrhu hrvatskog nogometa i za nas predstavlja veliki izazov. U momčadi imamo dosta Dalmatinaca i vjerujem da će oni pokazati dodatni dišpet i htjeti se pokazati pred svojima. Znamo što nas čeka, poštujemo Hajduk, zadržali su ekipu iz prošle godine.

Ekipa koja u svojim redovima ima Krovinovića, Livaju i Kalinića na golu je protiv svake momčadi u našoj ligi favorit, posebno kod kuće na Poljudu, ali mi se pripremamo i radimo da bi došli do pozitivnog rezultata. Uz sve poštovanje prema Hajduku."

Prošli međusobni dvoboj presudio je Marko Livaja s dva pogotka, ali varaždinska je momčad bila je ravnopravna na terenu, ako ne i bolja od Hajduka.

Kristijan Kahlina VIDEO Hrvatski golman u Americi primio gol s centra, snimka obilazi svijet divider

"Teško je čuvati takve velemajstore poput Livaje, pokazao je to i u našem posljednjem međusobnom susretu. Zadovoljan sam igrom kojom smo pružili u tom susretu, a ideja će opet biti da protok lopte bude što bolji i da spriječimo da lopta dolazi do Livaje.

Nemoguće je opet da se to ne dogodi kada ćemo igrati protiv kvalitetne ekipe, analiziramo, gledamo i morat ćemo biti oprezni i duplirati ga, a najbolje bi bilo da lopta što manje dolazi do njega jer onda bi nam bilo lakše kako doći do pozitivnog rezultata", zaključio je Kovačević.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider