Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Postoji dobar razlog

Mario Hezonja oduševio navijače Panathinaikosa: Oglasio se nakon senzacionalne pobjede u Ligi prvaka

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja proslavio je pobjedu Panathinaikosa i prolaz u play-off Lige prvaka.

Mario Hezonja (Foto: Goran Kovacic/Pixsell)

Grci slave dvostruku pobjedu u Ligi prvaka. Osim što je AEK svladao Dinamo na Maksimiru, nogometaši Panathinaikosa priredili su veliko iznenađenje izbacivši Marseille iz elitnog klupskog natjecanja.

Grčka momčad imala je pogodak prednosti iz prvog susreta, no nisu se dobro snašli na vrućem gostovanju. Već nakon prvih 45 minuta Marseille je imao vodstvo od 2:0, no dogodio se preokret.

Igor Bišćan Bišćan traži pojačanja: "Sad je već kasno. Prije mjesec i pol trebali smo imati igrače" divider

Panathainaikos se nije predao, a nagrada im je stigla duboko u sudačkoj nadoknadi. U 99. minuti susreta zaradili su kazneni udarac, precizan je bio Ioannidis i odveo utakmicu u produžetke.

U 110. minuti VAR je poništio pogodak francuske momčadi, a onda se pristupilo izvođenju jedanaesteraca. Guendozi je kod Francuza prvi pristupio bijeloj točki i promašio, dok su svi na grčkoj strani bili precizni.

Dario Šimić i Igor Bišćan Farizeji u Dinamovoj loži lukavo čekaju: Pet do 12 za Bišćana i Šimića, Drmić simbol promašenih odluka divider

Ludo slavlje moglo je početi, a slavio je i jedan Hrvat - Mario Hezonja koji je kratko nosio dres grčke momčadi. Na službenom profilu na platformi X (bivšem Twitteru) komentirao je grafiku s konačnim rezultatom utakmice s uzvikom "Ajde" i oduševio Grke.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider