Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Razočaran nakon poraza

Bišćan traži pojačanja: "Sad je već kasno. Prije mjesec i pol trebali smo imati igrače"

Dinamo čeka težak zadatak na uzvrat kod AEK-a u 3. pretkolu Lige prvaka.

Igor Bišćan (Foto: Marko Todorov/Cropix)

Igor Bišćan ne može biti zadovoljan predstavom Dinama protiv AEK-a u prvom susretu 3. pretkola Lige prvaka na Maksimiru.

Sve je izgledalo dobro nakon prvog poluvremena, Modri su imali vodstvo preko Marka Bulata, mogli su zabiti barem još jedan pogodak, no onda se dogodio veliki pad. Grci su sve preokrenuli i napravili veliki rezultat pred uzvratni ogled koji se igra već ove subote na vrućem terenu u Ateni:

"Nemamo dužinu u rosteru da bismo mogli držati taj nivo igre svih 90 minuta, to nas prati od priprema. Kada dođu iskusni i ozbiljni protivnici, to se vidi. Nismo u stanju igrati cijelu utakmicu kako smo igrali prvih 45, 60 minuta.

Dinamo - AEK Mediji iz susjedstva: "Šok, muk u Zagrebu. Dinamo tuguje. Dominirali pa se ispuhali" divider

Kad nam Ivanušec izađe iz igre, mi više nismo ista momčad. Kad Petković izgubi snagu, kad padne vezna linija, nemamo rješenja", kazao je razočarani Bišćan pa odgovorio na pitanje je li ljut na upravu kluba zato što nema pojačanja:

"Treba reagirati. Ako želimo igrati nogomet visoke kvalitete i biti konkurentni, pa čak i na nižem nivou od ovoga, jer igramo na dva kolosijeka, ovo neće biti dovoljno. Puno se priča, malo se toga realiziralo. Ne znam što će biti dalje, o tome ne odlučujem.

Nema tu nikakve poruke upravi, sve se vidjelo danas, sjetite se utakmice s Hajdukom i tada smo imali sličan problem. Ne želim da ispadne da se žalim, ali moramo reagirati. Da ne spominjem mogućnost odlaska igrača, onda će to biti još veći problem.

Dario Šimić i Igor Bišćan Farizeji u Dinamovoj loži lukavo čekaju: Pet do 12 za Bišćana i Šimića, Drmić simbol promašenih odluka divider

Siguran sam da je već sad kasno, prije mjesec i pol dana trebali smo imati igrače da budu spremni odigrati koliko treba. Sat vremena su izgledali dobro, ne sjećam se da je AEK uspio nešto posebno napraviti, osim jedne šanse, šteta je da se ovako završi.

Bilo je teško gledati sudačku nadoknadu, pribojavati se da ćemo primiti još jedan gol, i to na najjeftiniji mogući način - korneri, duge lopte, napamet ubačene lopte. To je jako loš znak", zaključio je razočarani Bišćan na konferenciji za novinare nakon utakmice.

Može li Dinamo u Ateni proći AEK?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider