Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oglasio se Niko Kovač

Vatrena "zvijezda skandala" nije se pojavila na pripremama, njemački mediji nagađaju što je razlog

Marin Pongračić ima ugovor s Wolfsburgom do ljeta 2024., ali želi napustiti klub.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što mu je istekla jednogodišnja posudba u redovima njemačkog viceprvaka Borussia Dortmunda, hrvatski nogometni reprezentativac Marin Pongračić trebao se jučer pojaviti na pripremama Wolfsburga, ali nije ga bilo.

Izazvalo je to uzbunu u njemačkim medijima, ali hrvatski strateg Niko Kovač, koji je nedavno sjeo na klupu Vukova, umiruje javnost i navijače - Pongračić je dobio slobodno zbog bolesti.

No, nije baš sve tako jednostavno. Već je otprije jasno kako Pongračić nije "zagrijan" za ostanak u Wolfsburgu. Nezadovoljstvo je javno iskazao u jednom intervjuu i pokrenuo lavinu negativnih reakcija.

Eduardo Camavinga VIDEO Zvijezda Real Madrida nosila reviju poznatog modnog brenda: "U što su ga to obukli?" divider

"Ovdje sam na jednogodišnjoj posudbi s opcijom otkupa. Mislim da otkupna klauzula nije previsoka. Šokantno je što u Wolfsburgu nisam ni opcija, a u Dortmundu me žele uzeti", rekao je hrvatski nogometaš krajem prošle godine pa dodao:

Poznat datum Pongračićeva povratka?

"Nudili su me na sve strane, tada sam shvatio da me se žele riješiti, da žele napraviti mjesta za druge. Odvratno, kada smo igrali 11 na 11 ispao sam iz momčadi. Poludio sam, želio sam otići do trenera Van Bommela i zgrabiti ga za vrat."

Unatoč svemu, Kovač mu želi pružiti priliku: "Ako oni koji su bili nezadovoljni žele ići s nama, rado ćemo ih povesti sa sobom." No, upitno je želi li to Pongračić, kojem su dali još dva dana dopusta, ali sasvim je sigurno kako ga neće čekati unedogled, piše njemački Bild, koji ga je prozvao "zvijezdom skandala".

Sutra odlaze na pripreme u Austriju, a hoće li se Pongračić pojaviti, tek ćemo saznati. 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider