Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Maneken Balenciage

VIDEO Zvijezda Real Madrida nosila reviju poznatog modnog brenda: "U što su ga to obukli?"

Mladi veznjak Real Madrida Eduardo Camavinga "fuša" kao maneken Balenciage.

Eduardo Camavinga (Foto: Afp)

Mladi nogometaš Real Madrida Eduardo Camavinga pronašao je, izgleda, jako dobar "fuš" uz igranje u Kraljevskom klubu pojavivši se na modnoj reviji poznatog brenda Balenciaga.

No, nije došao kao posjetitelj, to ne bi bilo ništa neobično jer sve više nogometaša posjećuje revije visoke mode u posljednje vrijeme, no Camavinga je bio jedan od manekena! Mladi veznjak prošetao je pistom odjeven u crno od glave do pete i s 19 godina postao prvi nogometaš koji je predstavljao ovaj brend.

Norveška princeza Ingrid Alexandra i Erling Haaland Madriđani napadaju Man City: Real saznao za koliko može otkupiti Haalanda divider

Navijači ne mogu vjerovati

U publici su bili Nicole Kidman, Kim Kardashian, Dua Lipa i mnoge druge svjetske zvijezde. Slavni su vjerojatno više naviknuti na visoku modu, pa nisu komentirali Camavinginu opravicu, ali mnogi iz svijeta nogometa komentiraju kako se tako nikad ne bi obukli.

"U šta su ga to obukli", komentiraju navijači po društvenim mrežama.

Ne zna se je li Camavinga dobio honorar za svoj angažman ili je posao odradio jer je ljubitelj visoke mode i brenda Balenciaga, ali poznata modna kuća dobila je ono što je željela – pažnju svjetskih mainstream medija zbog pojave slavnog nogometaša.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider