Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mini skandal

Povremeni Vatreni popljuvao svoj klub pa otkrio težinu Haalandove ozljede: Pokušao se ispraviti, ali već je bilo prekasno

Marin Pongračić oštro je kritizirao svoj matični klub, ali i otkrio težinu ozljede Erlinga Haalanda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marin Pongračić, povremeni hrvatski reprezentativac i branič Borussije Dortmund, gostovao je na Twitch kanalu njemačkog glazbenika i komičara Samuela Sibilskog kojem je otkrio nekoliko zanimljivih detalja o ružnom rastanku sa svojim matičnim klubom Wolfsburgom.

Podsjetimo, Pongračić je posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka stigao u Dortmund na jednogodišnju posudbu iz Wolfsburga koji ga se želi riješiti pod svaku cijenu.

"Ovdje sam na jednogodišnjoj posudbi s opcijom otkupa. Mislim da otkupna klauzula nije previsoka. Šokantno je što u Wolfsburgu nisam ni opcija, a u Dortmundu me žele uzeti", rekao je hrvatski nogometaš kojeg bi Borussija mogla otkupiti za devet milijuna eura.

"Nudili su me na sve strane, tada sam shvatio da me se žele riješiti, da žele napraviti mjesta za druge. Odvratno, kada smo igrali 11 na 11, ispao sam iz momčadi. Poludio sam, želio sam otići do trenera van Bommela i zgrabiti ga za vrat".

gol expired Xavi još nije odradio prvi trening, a jedan igrač Barcelone već je prekrižen i može tražiti novi klub divider

Također, Pongračić je progovorio o ozljedi norveškog napadača Erlinga Haalanda.

Sjajni napadač je izvan stroja od 20. listopada kada je u susretu Lige prvaka protiv Ajaxa zaradio ozljedu kuka zbog koje je prema prvim prognozama trebao biti odustan do prosinca.

Čelnici Borussije nisu htjeli otkritit točan datum njegov povratak, tek su kazali da bi Haaland trebao odigrati barem jednu ili dvije utakmice do Božića, ali čini se da će njegov opravak ipak trajati duže vrijeme.

"Haaland će izbivati osam tjedana", rekao je Pongračić pa se brže, bolje ispravio kada je shvatio što je rekao.

"Rekao sam nešto krivo, definitivno ga neće biti šest tjedana", zaključio je hrvatski branič koji će sigurno dobiti klupsku kaznu zbog ovog medijskog istupa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider