Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ponovno suigrači?

Marcelo provjerenom formulom Cristiana Ronalda plovi prema napuštanju Reala

Brazilski bek Marcelo odlučio je provjerenom metodom ishoditi svoj odlazak iz Real Madrida.

Marcelo i Cristiano Ronaldo u zagrljaju (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prema pisanju madridskog dnevnog lista AS, brazilski bek Marcelo odlučio je provjerenom formulom ishoditi svoj transfer iz Real Madrida.

Iziritiran količinom kritika na svoj račun, Marcelo se poput Cristiana Ronalda požalio upravi, točnije generalnom direktoru kluba Jose Angelu Sanchezu, te poručio da želi napustiti Madrid ako se situacija ne popravi do kraja sezone. Marcelo igra na kartu da mu zbog svega što je napravio za Real klub omogući odlazak i ne stoji mu na putu, baš kao što je napravio i Ronaldo prošlog ljeta.

Kraljevski klub nakon zahtjeva Cristiana Ronalda snizio je njegovu odštetnu klauzulu s milijardu eura na 100 milijuna, što je omogućilo Juventusu da ga dovede za posljednje spomenuti iznos.

Isto se očekuje da će Real Madrid napraviti i s Marcelom, koji ima ugovor s klubom do ljeta 2022. godine.

Mnogi vjeruju da će zbog velikog prijateljstva Marcela i Cristiana Ronalda Juventus pokušati dovesti brazilskog beka u svoje redove te na taj način dodatno osnažiti momčad uoči novog pokušaja osvajanja Lige prvaka, a možda i obrane ako uzmu trofej ove sezone.

Dobra su vijest za Real Madrid odlične igre Sergia Reguilona, 22-godišnjeg lijevog beka Kraljevskog kluba. Osim toga, Real ima u planu dovesti još jednog igrača koji okupira Marcelovu poziciju, a njegovo ime je Junior Firpo (Betis). 

S obzirom na to da je Marcelo ponajbolji bek svijeta u posljednjih nekoliko sezona, sigurno je da koji god kupac zakuca na vrata Reala, predsjednik kluba Florentino Perez neće ga pustiti za "kikiriki".

Liverpool propustio realizirati izgledne šanse, Bayern izvukao dobar rezultat Roberto Firmino i Sadio Mane (Foto: AFP) Sadio Mane (Foto: AFP) Kingsley Coman (Foto: AFP) +3 Robert Lewandowski i Joel Matip (Foto: AFP)

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider