Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kad ti krene loše...

Marcelo već objavio da ide za Ronaldom, Real na zimu dovodi – Ibru?!

U Realu trenutno nije nimalo dobra situacija, a to je pogodno za razne špekulacije u medijima.

Marcelo i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Pričalo se to već ovog ljeta, pa onda opet posljednjih tjedana, a sada je torinski Tuttosport na naslovnici dosta hrabro objavio da Marcelo želi već za nešto više od dva mjeseca napustiti Real i pridružiti se Cristianu Ronaldu u Juventusu.

Stara dama već ima financijski plan koji uključuje prodaju Alexa Sandra, vjerojatno u Premierligu, koji će pokriti 50 do 60 milijuna eura vrijedan dolazak Marcela.

Naravno da nitko nije ništa pitao Real, ali su Marcelovi agenti tu želju objavili Perezovim ljudima, a gazda očekivano, piše Tuttosport, nije nimalo sretan. Real je neviđenoj krizi, čak pet utakmica u nizu ne znaju za pobjedu, a trener Lopetegui je na odlasku.

Kao novo ime spominje se Antonio Conte, zasad po medijima najveći kandidat za trenera Real Madrida. Tko zna, možda će Juve i Real zamijeniti bekove jer upravo je Conte htio Alexa Sandra dovesti u Chelsea.

Špekulacija oko Reala ima još. U jednoj je emisiji poznati radijski komentator Manolo Lama objavio da u Realu razmišljaju o dovođenju, ni više ni manje nego – Zlatana Ibrahimovića, kojem uskoro završava sezona u LA Galaxyju.

Jasno je d je samo jedan postignuti gol u posljednjih pet utakmica jasan znak da Realu treba svježa krv u napadu. Odlazak Ronalda ipak se osjetio i sada se traži nova zvijezda koja će zabijati 20-30 golova po sezoni. Najviše se opet, uz Edena Hazarda, spominje Mauro Icardi kao velika želja koja bi se mogla platiti i Lukom Modrićem (uz novac).

I dok je dolazak Ibrahimovića prilično ''opasan'' posao koji bi se Perezu mogao obiti o glavu, ako uopće ima imalo realnosti u tim glasinama, Icardi se sve više čini kao prava meta Madriđana. Mogla bi ovo biti vruća zima na Santiago Bernabeuu. Nešto se mora mijenjati...
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider