Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najava odlaska

Zvijezda Reala izazvala burne reakcije: Evo što je radio dok je Real patio!

Puno toga govori da je Marcelo na izlaznim vratima Real Madrida...

Marcelo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Pored duela Luke Modrića i Lionela Messija, u kojem hrvatski kapetan poteže za dres Argentinca, možda i najkomentiranija slika sinoćnjeg El Clasica jest Marcelovo zezanje s loptom na klupi Reala.

Neki su u Španjolskoj njegovo ponašanje protumačili u najmanju ruku neprofesionalnim te kao najavom skorog odlaska. Dok su njegovi suigrači vodili tešku bitku na travnjaku s Messijem i društvom, Marcelo se dobro zabavljao na klupi.

Marcelo se zabavljao na klupi za vrijeme El Clasica

U jednom trenutku kamere su ga uhvatile kako izvodi trikove s loptom i smijulji se. Suigraču koji je sjedio uz njega nije bilo do smijeha. Nachov pogled sve govori. Marcelovo ponašanje naljutilo je mnoge Realove navijače. Uslijedile su burne reakcije na društvenim mrežama.

Najveći problem Reala: Godine skrivanja iza leđa Ronalda, Vinicius uči da je najteže zabiti Momčad Real Madrida (Foto: AFP) Vinicius Junior (Foto: AFP) Vinicius Junior (Foto: AFP) +3 Junior Vinicius (Foto: AFP)

Neki su to shvaili kao manjak respekta prema suigračima, navijačima i klubu. Drugi to opet tumače kao protestnu reakciju uvrijeđene zvijezde koja se ne može pomiriti s činjenicom da je postala rezerva.

Real je na razočaravajući način izgubio od Barcelone u polufinalu Kupa kralja, a kada Kraljevi gube, posebice u El Clasicu, i to na Santiago Bernabeuu, Madridistima su smrknuta lica i nikako im nije do smijeha.

U tom slučaju navijači i madridski mediji redovito traže krivce. Marcelo nije kriv za poraz, ali zbog neozbiljnog ponašanja došao je na udar kritike.


Zbog dramatičnog pada forme i nonšalantnog pristupa, donedavno nezamjenjivi Brazilac izgubio je mjesto u udarnoj postavi Reala. Njegovo mjesto zauzeo je mladi Španjolac Sergio Reguilon, koji je odlično koristio šansu kad god bi dobio priliku. 

Najava odlaska u Juventus

U najmanju ruku postao je ozbiljna konkurencija iskusnom Brazilcu. Reguilon je prema svim ocjenama odigrao vrlo dobru partiju protiv Barcelone. S obzirom na to u kakvoj je formi, Marcelo će ga jako teško izbaciti iz prve postave.

Brutalna dominacija Barcelone u Realovu dvorištu: 10 godina za povijest! Barcelona (Foto: AFP) 10 pobjeda Barce kod Reala u zadnjih deset godina Barcelona (Foto: AFP) +4 Junior Vinicius (Foto: AFP)

Štoviše, postaje sve jasnije kako bi Marcelo na kraju sezone mogao napustiti Real. Španjolski i talijanski mediji već su pisali da je na meti Juventusa.

Njegov dobar prijatelj iz vremena dok su zajedno igrali u Realu, Cristiano Ronaldo, navodno radi na tom transferu. Igranjem i ponašanjem Brazilac odaje dojam da je na izlaznim vratima Santiago Bernabeua. Čini se da se pomirio s time te da nema namjeru zapeti kako bi povratio povjerenje trenera Santiaga Solarija.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider