Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kratko i jasno

Talijanski novinar poslao poruku Brozoviću i pitao ga ostaje li u Interu: Evo što mu je odgovorio

U lipnju sljedeće godine Marcelu Brozoviću istječe ugovor s Interom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su Lautaro Martinez i Nicolo Barella produžili ugovor s milanskim Interom, sljedeći na redu je hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović kojem ugovor istječe krajem ove sezone, odnosno 30. lipnja 2022.

Budući da Brozović već dugo vremena oklijeva s produženjem ugovora, na Twitteru mu se javio talijanski novinar Fabrizio Biasin koji ga je upitao želi li produžiti ugovor s Nerazzurrima.

Ne produži li ugovor do kraja godine, Brozović već od prvog dana nove godine može pregovarati s europskim klubovima koji bi ga rado vidjeli u svojim redovima, ali čini se da do toga neće doći.

Biasin mu je poslao poruku s poprilično dugačkim uvodom koji je na kraju sažeo s jednostavnim pitanjem: "Želiš li ostati u Interu?".

Marcelo je samo kratko odgovorio: "Da :)".

Upravo su ove srijede zastupnici Marcela Brozovića održali sastanak s čelnicima Intera u vezi produženja ugovora. Sastanak je protekao u pozitivnom tonu, obje su strane sklone produženju ugovora, ali kamen spoticanja su financije, ali i ugovor koji je dobio Hakan Calhanoglu.

gol expired Panika u Barceloni: Abramovič oduševljen, Chelsea spreman platiti klauzulu za najvećeg katalonskog bisera divider

Calhanoglu je ljetos stigao iz Milana i dobio godišnju plaću od pet milijuna eura, a Brozović kao dugogodišnji neizostavni član udarne postave Intera ima tri i pol milijuna eura. 

Zbog toga u novom ugovoru traži godišnju plaću od šest milijuna eura koju će Inter teško isplatiti, ali čini se da su obje strane sklone tome da se postigne dogovor.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider