Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prenose Španjolci

Brozovićeva agonija: Hrvatski reprezentativac odlučio gdje želi, ali agent mu radi probleme

Marcelo Brozović bira između jednog od najvećih klubova na svijetu i jednog od trenutačno najbogatijih, ali menadžera ne zanimaju sportski izazovi njegovog štićenika, nego isključivo provizija.

Marcelo Brozović i Simone Inzaghi (Foto: Afp)

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović poslije sedam godina  u Interu odlučio je napustiti klub i došao do raskrižja, bira između sportskog izazova i potpisa za Barcelonu, odnosno financijski primamljivije ponude iz Saudijske Arabije, međutim ionako tešku odluku dodatno mu otežava vlastiti agent, otkrivaju španjolski mediji.

Pišu kako mu je menadžer priuštio pravu agonije i nije mu lako odlučiti. Mundo Depoortivo tvrdi kako njegov pohlepni agent pošto poto želi nametnuti odlazak u saudijski Al- Nassr, dok je Brozovićeva želja odlazak u katalonskog giganta, koji jasno nudi znatno manju plaću.

No, Brozovićevog agenta ne zanima poziv jednog od najvećih klubova u nogometnoj povijesti, nego njegova provizija, jasno mu je kako u slučaju nastavka Brozovićeve karijere u Saudijskoj Arabiji, na njegov račun ide puno veći iznos. Zato pritišće Brozovića da potpiše za Al Nassr.

Kataloncima je jedini adut u ovoj partiji pokera nada kako će se Brozović ipak odlučiti za sportski izazov jer je Xaviju potreban još jedan veznjak Marcelovih karakteristika. Nadaju se kako će Brozović u najboljim godinama odlučiti ipak ostati na najvišoj razini još nekoliko sezona.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider