Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tko je tu lud?

Ugledni madridski medij pojeo vlastite riječi o Modriću: Proglasili ga najgorim igračem, dan kasnije mu se klanjaju

Najčitaniji madridski medij Marca u samo je 24 sata promijenila ploču o nastupu Luke Modrića protiv Valencije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je Real Madrid s 3:0 slavio protiv Valencije i vratio zaostatak za Barcelonom u utrci za naslov prvaka Španjolske na svega dva boda trener Kraljeva Zinedine Zidane nahvalio je hrvatskog kapetana Luku Modrića.

"Svidjela mi se drugačija Modrićeva pozicija. Dobro je interpretirao igru između linija. Zato je došlo do poteza nakon kojeg smo zabili prvi gol, odnosno do akcije između Luke, Hazarda i Benzeme".

gol expired Znak da Rakitić napušta Barcu!? Evo što je Messi napravio hrvatskom veznjaku divider

Unatoč riječima Zidanea, Marca je njegov nastup procijenila kao jedan od najgorih od svih 13 igrača Reala na tom susretu.

"Nestalo je Modrićeve magije", pisalo je na Marci.

Podsjetimo, Modrić je imao ključno dodavanje kod prvog gola, a njegova jedina pogreška stigla je u samoj završnici utakmice. Osim toga je, kao i u većini utakmica, sjajno kontrolirao sredinu terena. Pa ne bi ga Zidanea bez razloga ostavio u utakmici svih 90 minuta da je bio slab...

gol expired Pobješnjeli Messi nasrnuo na brazilskog braniča: Kako je moguće da je prošao bez kartona? divider

No dobro, to je bilo u petak ujutro, a već u subotu Marca mijenja ploču:

"Modrić je održao svoju riječ. U razgovoru za Gazzettu dello Sport Modrić je rekao da se želi umiroviti u Realovom dresu, ali i da će puno toga ovisiti o klubu. Nakon te izjave Modrić je prešao s riječi na djela i odigrao je savršenu utakmicu protiv Valencije u kojoj je potvrdio svoju strast na travnjaku, koja ga čini ikonom Real Madrida", piše Marca.

Pitamo se, tko je tu lud?

gol expired Vratar primio 10 golova i na kraju bio proglašen igračem utakmice: Postavio novi (pozitivan) rekord lige divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider