Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dobro mu ide na klupi

Maradona jedva čeka povratak nogometa: "Bit će to kao kad vidite djevojku nakon odmora"

"Nalazimo se u čudnoj situaciji i mi ovdje, ali i u cijelom svijetu", rekao je Maradona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Diego Maradona izjavio je kako je željan nogometa i kako jedva čeka povratak na klupu argentinskog prvoligaša Gimnasia y Esgrima La Plate (CGE).

Argentinski nogomet suspendiran je od 16. ožujka uslijed globalne pandemije COVID-19, a čelnici saveza tek moraju naznačiti kada bi se lokalna natjecanja mogla nastaviti.

"Nalazimo se u čudnoj situaciji i mi ovdje, ali i u cijelom svijetu", rekao je Maradona u razgovoru za El Dia de La Plata.

"Radujem se što ću se vratiti u naš trening-kamp Estancia Chica kako bih ponovno radio s mojim dečkima. Bit će to kao kad vidite djevojku nakon odmora", dodao je argentinski nogometni majstor.

gol expired Na današnji dan prije 10 godina Olić oduševio Europu: ''Rekao sam sebi, Ola, ovo je jednom u životu'' divider

Maradona je pristaše La Plate usporedio s navijačima Napolija, čiji je dres nosio od 1984. do 1991. godine te osvojio dva "scudetta" i Kup UEFA.

"Imam lijepe odnose s navijačima Gimnasije. Podsjećaju me na Napolijeve navijače zbog strasti i odanosti", dodao je Maradona.

Maradona je CGE preuzeo u rujnu dok se nalazio u zoni ispadanja. Međutim, pod njegovim vodstvom momčad je napredovala za pet mjesta i trenutačno se nalazi na 19. mjestu lige s 24 kluba.

"Uz posao koji smo radili, sumnjam da ćemo ispasti iz lige. Trudit ćemo se kako bismo bili spremni za svaki mogući scenarij nastavka sezone," kazao je 59-godišnji Maradona.

gol expired Popularna starleta prisjetila se anegdote s Jordanom, Rodmanom i hotelskom sobom u Las Vegasu: "Sakrila sam se iza kauča" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider