Košarka
SPORTOVI
Košarka
danas nezamislivo

Popularna starleta prisjetila se anegdote s Jordanom, Rodmanom i hotelskom sobom u Las Vegasu: "Sakrila sam se iza kauča"

Bila su to neka drugačija vremena u najjačoj svjetskoj košarkaškoj ligi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Košarkaški svijet napokon je dočekao nove dvije epizode ESPN-ove dokumentarne serije The Last Dance, koja u osam epizoda, s povremenim skokovima u dalju prošlost, prati posljednju sezonu Chicago Bullsa Michaela Jordana.

U trećoj i četvrtoj epizodi najviše riječi bilo je o Dennisu Rodmanu, ekscentričnom stroju za obranu i skokove. Jedna anegdota posebno je zanimljiva – priča o Rodmanovu godišnjem odmoru.

gol expired Na današnji dan prije 10 godina Olić oduševio Europu: ''Rekao sam sebi, Ola, ovo je jednom u životu'' divider

Rodman je u jednom trenutku usred sezone zatražio odmor. Phil Jackson mu je, nakon konzultacija s Michaelom Jordanom, odlučio odobriti 48 sati slobode. Međutim, dani su prolazili, a Rodman se nije pojavljivao na treninzima.

"Nije bilo lako biti Rodmanova djevojka, bio je divlji"

Jordan je odlučio uzeti stvar u svoje ruke i potražiti Rodmana u Las Vegasu, gdje je danima ludo partijao u društvu tadašnje djevojke Carmen Electre, popularne pjevačice, glumice, modela i televizijske ličnosti.

gol expired Direktor Borussije objasnio onima koji ne žele nastavak nogometa što će se dogoditi s Bundesligom divider

''Party je odmah počeo. Dennis je trebao bijeg. Volio je izlaziti i ići po klubovima. Išli smo u njegov omiljeni restoran, pa u noćni klub, pa na after. Definitivno nije bilo lako biti Rodmanova djevojka, bio je divlji", prisjetila se Electra u dokumentarcu.

Njihov ''medeni mjesec'' trajao je sve dok ga nije prekinuo Jordan.

Sklopili brak pa tražili razvod nakon devet dana

''Iskreno, nisam znala da je napustio momčad. Jednog dana netko je pokucao na vrata. Bio je to Michael Jordan. Sakrila sam se, nisam htjela da me vidi takvu. Sakrivala sam se iza kauča s pokrivačima po sebi'', rekla je.

gol expired Oštra kolumna Marija Stanića o spornom potezu HNS-a: Legendarni vatreni "oprao" Savez bez dlake na jeziku divider

Priču je potvrdio i Jordan, koji nije htio otkriti s kim je uhvatio suigrača, ali zato Electra nije imala problema s tim.

Jordan je tako vratio suigrača u momčad, koja je te 1998. osvojila treći uzastopni naslov. Rodman i Electra vjenčali su se iste godine baš u Las Vegasu, ali Rodman je zatražio poništenje braka već nakon devet dana, a službeno su se rastali nakon četiri mjeseca.

Nema sumnje, bila su to luda i drugačija vremena u NBA-u…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider